ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέχρι αύριο Τρίτη οι αιτήσεις για εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους - Όλες οι πληροφορίες

Μέχρι αύριο Τρίτη οι αιτήσεις για εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους - Όλες οι πληροφορίες

Μέχρι την Τρίτη, 2 Απριλίου, θα υποβάλλονται αιτήσεις - τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή - για εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους. 

Όπως αναφέρει το Υπουργείο Εσωτερικών, μετά την πιο πάνω ημερομηνία καμία νέα εγγραφή ή/και αλλαγή δεν μπορεί να γίνει στους εκλογικούς καταλόγους. Δικαίωμα εγγραφής έχουν και οι νέοι που θα συμπληρώσουν το 18ο έτος της ηλικίας τους μέχρι και την 9η Ιουνίου 2024 (δηλαδή όσοι έχουν γεννηθεί μέχρι και τις 9 Ιουνίου 2006).

Το Υπουργείο Εσωτερικών προσθέτει ότι για πολίτες ηλικίας μέχρι και 25 ετών, οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά, μέσω διαδικτύου, μέσω της ιστοσελίδας των εκλογών στη διεύθυνση elections.gov.cy. Οι αιτήσεις σε έντυπη μορφή υποβάλλονται στα κατά τόπους Γραφεία των Επαρχιακών Διοικήσεων, στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) και στα Κέντρα Πολίτη (ΚΕ.ΠΟ.–Κυπριακά Ταχυδρομεία). 

Διευκρινίζεται, επίσης, ότι την Τρίτη, 2 Απριλίου, τελευταία ημέρα εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους και υποβολής δήλωσης για ψηφοφορία στο εξωτερικό, όλα τα κατά τόπους Γραφεία των Επαρχιακών Διοικήσεων, τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη και η Υπηρεσία Εκλογών στο Υπουργείο Εσωτερικών θα είναι ανοικτά μέχρι τις 5 μ.μ.

Ηλεκτρονική υποβολή αίτησης για εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους, καθώς και ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης για ψηφοφορία σε εκλογικό κέντρο του εξωτερικού, θα μπορεί να υποβληθεί μέχρι και τα μεσάνυχτα της 2ας Απριλίου 2024.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση στο Ισραήλ: Αποκαταστάθηκαν οι πτήσεις από και προς Κύπρο – Όλες οι πληροφορίες

Από πυροβόλο όπλο ρίχθηκαν οι πυροβολισμοί σε οικία στο Φρέναρος - Δεν υποψιάζεται κανένα ο 36χρονος

Νέα απάτη με αποστολή μηνυμάτων σε κινητά τηλέφωνα - Τι να προσέξετε

Πόλος έλξης η Κύπρος αλλά…μειώθηκαν τα έσοδα από τον τουρισμό - Οι μεγαλύτερες αγορές και τα ποσά που ξόδεψαν

Έχεις φάρμακα που θες να πετάξεις; Θα μπορείς σε κάδους στα φαρμακεία - Ποια θα εξαιρούνταιLIVE: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

LIVE: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, αναρωτώμενος αν το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top