Θέλεις να δουλέψεις στα εκλογικά κέντρα τις 9 Ιουνίου; Πού να υποβάλεις αίτηση

Θέλεις να δουλέψεις στα εκλογικά κέντρα τις 9 Ιουνίου; Πού να υποβάλεις αίτηση

Το Υπουργείο Εσωτερικών υπενθυμίζει ότι δημόσιοι λειτουργοί, άνεργοι πτυχιούχοι, αλλά και υπάλληλοι οργανισμών δημοσίου δικαίου και του ιδιωτικού τομέα, μπορούν, μέσω της ιστοσελίδας aps.elections.moi.gov.cy, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για στελέχωση των εκλογικών κέντρων των Εκλογών 2024, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 9 Ιουνίου 2024.

Η προθεσμία για υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος για στελέχωση των εκλογικών κέντρων λήγει τα μεσάνυκτα της Πέμπτης, 11 Απριλίου 2024.

Σημειώνεται πως δηλώσεις ενδιαφέροντος μπορούν να υποβληθούν μόνο μέσω της πιο πάνω ιστοσελίδας, ενώ όσον αφορά τους άνεργους πτυχιούχους, δήλωση μπορούν να υποβάλουν όσοι έχουν εγγραφεί ως άνεργοι στο Τμήμα Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.