Έπεισε συμπολίτη του ότι θα του κάλυπτε το κόκκινο δάνειο - Τον ξεγέλασε και συνελήφθη 61χρονος

Έπεισε συμπολίτη του ότι θα του κάλυπτε το κόκκινο δάνειο - Τον ξεγέλασε και συνελήφθη 61χρονος

Στη σύλληψη 61χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το Σάββατο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 29.3.24 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό σταθμό Κουκλιών από 60χρονο από τα Κούκλια ότι μεταξύ Μαΐου 2022 και Μαρτίου 2024 61χρονος φέρεται να του απέσπασε με ψευδείς παραστάσεις χρηματικό ποσό ύψους 63 χιλ. ευρώ για να τον βοηθήσει στην αποπληρωμή κόκκινου δανείου που είχε σε εμπορική τράπεζα.

Ο 60χρονος διαπίστωσε ότι δεν του παρασχέθηκε η συγκεκριμένη βοήθεια και φαίνεται ότι ξεγελάστηκε από τον 61χρονο.

Εναντίον του 61χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ακολούθως αυτός συνελήφθη στις 30.3.24  και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις για την πιο πάνω υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες προειδοποιήσεις Ερντογάν στο Ιράν - Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος»

LIVE: Νέες προειδοποιήσεις Ερντογάν στο Ιράν - Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος»

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE