Έπεισε συμπολίτη του ότι θα του κάλυπτε το κόκκινο δάνειο - Τον ξεγέλασε και συνελήφθη 61χρονος

Έπεισε συμπολίτη του ότι θα του κάλυπτε το κόκκινο δάνειο - Τον ξεγέλασε και συνελήφθη 61χρονος

Στη σύλληψη 61χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το Σάββατο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 29.3.24 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό σταθμό Κουκλιών από 60χρονο από τα Κούκλια ότι μεταξύ Μαΐου 2022 και Μαρτίου 2024 61χρονος φέρεται να του απέσπασε με ψευδείς παραστάσεις χρηματικό ποσό ύψους 63 χιλ. ευρώ για να τον βοηθήσει στην αποπληρωμή κόκκινου δανείου που είχε σε εμπορική τράπεζα.

Ο 60χρονος διαπίστωσε ότι δεν του παρασχέθηκε η συγκεκριμένη βοήθεια και φαίνεται ότι ξεγελάστηκε από τον 61χρονο.

Εναντίον του 61χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ακολούθως αυτός συνελήφθη στις 30.3.24  και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις για την πιο πάνω υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE