Πεζός παρασύρθηκε από φορτηγό στην Επαρχία Λεμεσού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πεζός παρασύρθηκε από φορτηγό στην Επαρχία Λεμεσού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 02 Απριλίου στην Επαρχία Λεμεσού, όταν πεζός παρασύρθηκε από όχημα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο Παρεκκλησίας - Κελλακίου, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, φορτηγό παρέσυρε 70χρονο, ο οποίος επιχείρησε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις αλλά και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 70χρονο στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE