LIKE ONLINE

Ανάδρομος Ερμής: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Ανάδρομος Ερμής: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκίνησε την πρωταπριλιά και κάνει τα πράγματα ακόμα πιο μπερδεμένα.

Αυτό το κοσμικό γεγονός είναι γνωστό ότι προκαλεί καθυστερήσεις στα ταξίδια, μπερδέματα στην επικοινωνία και τεχνολογικά προβλήματα. Ο Ερμής κυβερνά την επικοινωνία, τις σκέψεις και την τεχνολογία στην αστρολογία. Όταν γίνεται ανάδρομος, φαίνεται να κινείται προς τα πίσω στην τροχιά του, προκαλώντας μεγάλη σύγχυση και επιπλοκές.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Κριός

Λαμβάνοντας χώρα στον πρώτο οίκο του εαυτού σας, οι αναποδιές, οι ενοχλήσεις και τα μπερδέματα για τα οποία είναι γνωστός ο ανάδρομος Ερμής θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ταυτότητά σας και τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε υπερβολικά ποιος είστε και τι αντιπροσωπεύετε, καθώς οι πολλές ερωτήσεις θα οδηγήσουν μόνο σε λιγότερες απαντήσεις. Αντ’ αυτού, προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη λάμψη και να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να είναι πολλά διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα.

Επειδή αυτή η ανάδρομη πορεία πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της περιόδου των εκλείψεων, πλησιάζετε επίσης σε σημαντικές αλλαγές που επηρεάζουν το μέλλον σας μακροπρόθεσμα. Μια ολική ηλιακή έκλειψη ανατέλλει στον Κριό στις 8 Απριλίου, φέρνοντας μια σύγκλιση ζητημάτων από το παρελθόν σας και υποσχέσεων από το μέλλον σας. Παίρνετε μέτρα για μόνιμες και δραστικές αλλαγές, αλλά ακόμα ξέρετε τι είναι εδώ για να μείνει και τι είναι έτοιμο να φύγει. Μόνο ο χρόνος θα το δείξει, γι’ αυτό επιτρέψτε στην προσωρινή σύγχυση του ανάδρομου Ερμή να σας βοηθήσει να θεραπευτείτε, ενώ το δράμα της εποχής των εκλείψεων αναδιαμορφώνει το πεπρωμένο σας

Παρθένος

Ο Ερμής τυχαίνει να είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας, πράγμα που σημαίνει ότι ό,τι συμβαίνει στον Ερμή, συμβαίνει τεχνικά και σε εσάς. Αυτή τη φορά, ο Ερμής θα φέρει μια σκοτεινή και κυκλοθυμική χροιά, καθώς ξεκινάει στον όγδοο οίκο σας, αυτόν των συναισθηματικών και των οικονομικών επενδύσεων, προκαλώντας σας να σκεφτείτε σκοτεινά θέματα, καθώς τακτοποιείτε χρέη από το παρελθόν σας. Μπορεί ακόμη και να επιστρέψετε σε ανολοκλήρωτες υποχρεώσεις, επανεξετάζοντας τι είστε διατεθειμένοι να ανταλλάξετε για χάρη αυτού που θέλετε.

Οι σχέσεις σας αισθάνονται επίσης την πίεση αυτής της ανάδρομης πορείας. Εξάλλου, αυτή η ανάδρομη πορεία πραγματοποιείται στον Κριό, ο οποίος κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη της μάχης και του πάθους. Και επειδή ο Άρης ενώνει τις δυνάμεις του με τον Κρόνο στους Ιχθύς στις 10 Απριλίου, νιώθετε επιπλέον πίεση όταν πρόκειται να δημιουργήσετε μόνιμες δεσμεύσεις και να ξεπεράσετε τις δύσκολες στιγμές στις σχέσεις σας.

Ζυγός

Ο Απρίλιος θα είναι ένας από τους πιο συγκλονιστικούς μήνες του 2024 για εσάς. Βρίσκεστε στη μέση μιας βαθιάς εσωτερικής μεταμόρφωσης του εαυτού σας, και καθώς ο ανάδρομος Ερμής ξεκινά στον έβδομο οίκο σας, τον οίκο των συνεργασιών, την 1η Απριλίου, θα σας αναγκάσει να σκεφτείτε ακόμη πιο προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο μετατοπίζεται η ταυτότητά σας ανάλογα με τις συμμαχίες που συνάπτετε με τους άλλους. Καθώς πραγματοποιείται αυτή η ανάδρομη πορεία, μπορεί να αντιμετωπίσετε συγκρούσεις και εγωισμούς σε υπάρχουσες σχέσεις. Μπορεί ακόμη και να επανασυνδεθείτε με ανθρώπους από το παρελθόν με τους οποίους έχετε ακόμη εκκρεμότητες. Οι σχέσεις απαιτούν συμβιβασμούς και σας αναγκάζουν να δημιουργήσετε χώρο για τις ανάγκες και τα συμφέροντα κάποιου άλλου. Έχουν τη δύναμη να αλλάξουν την πορεία του μέλλοντός σας και να σας μετατρέψουν σε έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο. Αυτή η ανάδρομη πορεία πραγματοποιείται εν μέσω της περιόδου των εκλείψεων και στις 8 Απριλίου, η ολική ηλιακή έκλειψη στον Κριό θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς την πορεία των σχέσεών σας. Μόνο ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθούν αυτές οι αλλαγές, αλλά προς το παρόν, ξέρετε ότι τίποτα δεν μπορεί να παραμείνει το ίδιο.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ στο πλευρό των Κυπρίων για λύση του Κυπριακού

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ στο πλευρό των Κυπρίων για λύση του Κυπριακού

«Η Ευρώπη θα στέκεται πάντα στο πλευρό σας για να λυθεί το Κυπριακό» αναφέρει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της προς τον κυπριακό λαό η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top