Τουρκία: Το υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει το ισραηλινό χτύπημα στην πρεσβεία του Ιράν στη Δαμασκό

Τουρκία: Το υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει το ισραηλινό χτύπημα στην πρεσβεία του Ιράν στη Δαμασκό

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του καταδικάζει το ισραηλινό πλήγμα εναντίον του προξενικού τμήματος της πρεσβείας του Ιράν στη Δαμασκό και εκφράζει ανησυχία για το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των συγκρούσεων σε όλη την περιοχή.

Η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει:

«Καταδικάζουμε την ισραηλινή επίθεση στην ιρανική πρεσβεία στη Δαμασκό. Η ενέργεια του Ισραήλ προστίθεται στις πρόσφατες παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου.

Ανησυχούμε ότι η ενέργεια αυτή μπορεί να κλιμακωθεί σε σύγκρουση που θα επηρεάσει ολόκληρη την περιοχή.

Καλούμε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να ενεργήσουν με κοινή λογική και αυτοσυγκράτηση και να τηρήσουν το διεθνές δίκαιο».

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE