Τουρκία: Το υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει το ισραηλινό χτύπημα στην πρεσβεία του Ιράν στη Δαμασκό

Τουρκία: Το υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει το ισραηλινό χτύπημα στην πρεσβεία του Ιράν στη Δαμασκό

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του καταδικάζει το ισραηλινό πλήγμα εναντίον του προξενικού τμήματος της πρεσβείας του Ιράν στη Δαμασκό και εκφράζει ανησυχία για το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των συγκρούσεων σε όλη την περιοχή.

Η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει:

«Καταδικάζουμε την ισραηλινή επίθεση στην ιρανική πρεσβεία στη Δαμασκό. Η ενέργεια του Ισραήλ προστίθεται στις πρόσφατες παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου.

Ανησυχούμε ότι η ενέργεια αυτή μπορεί να κλιμακωθεί σε σύγκρουση που θα επηρεάσει ολόκληρη την περιοχή.

Καλούμε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να ενεργήσουν με κοινή λογική και αυτοσυγκράτηση και να τηρήσουν το διεθνές δίκαιο».

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE