Χειροπέδες σε 32χρονη: Διέμενε παράνομα στην ΚΔ - Εργαζόταν με πλαστό έγγραφο

Χειροπέδες σε 32χρονη: Διέμενε παράνομα στην ΚΔ - Εργαζόταν με πλαστό έγγραφο

Στην σύλληψη 32χρονης προχώρησε η Αστυνομία την Τρίτη προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για υπόθεση πλαστοπροσωπίας και παράνομης απασχόλησης στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 2.4.24 περί ώρα 10:20 μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης μετέβηκαν σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο για διερεύνηση πληροφορίας ότι εκεί εργάζονταν παράνομα αλλοδαποί.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντόπισαν μια γυναίκα η οποία απασχολείτο εντός του ξενοδοχείου. Η 32χρονη που δήλωσε μόνιμος κάτοικος Κύπρου, διαπιστώθηκε από περαιτέρω εξετάσεις ότι βάσει των στοιχείων της, είχε αφιχτεί στην Κύπρο το 2018, αλλά από τις 5.10.19 διέμενε παράνομα στην Δημοκρατία.

Από τις εξετάσεις διαφάνηκε ακόμη, ότι στο ξενοδοχείο προσλήφθηκε για εργασία παρουσιάζοντας πλαστό έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο καταγόταν από άλλη χώρα και όχι από την χώρα καταγωγής της. Η 32χρονη συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE