Άφιξη μεταναστών: Στο αλιευτικό καταφύγιο του Πρωταρά οι 22 μετανάστες - Δείτε φωτογραφία

Άφιξη μεταναστών: Στο αλιευτικό καταφύγιο του Πρωταρά οι 22 μετανάστες - Δείτε φωτογραφία

Στο αλιευτικό καταφύγιο Golden Coast αφήχθη νέα βάρκα με παράτυπους μετανάστες που εντοπίστηκε από τα ραντάρ της Λιμενικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, στη βάρκα επέβαιναν 22 άτομα. Πρόκειται για 14 άντρες, 3 γυναίκες και 5 παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αυτή είναι η τρίτη βάρκα με παράτυπους μετανάστες που έφτασε στην Κύπρο σήμερα, ενώ αυτή τη στιγμή γίνεται καταγραφή των στοιχείων των μεταναστών.

Δείτε φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE