Ψάχνουν 34χρονο για υπόθεση ληστείας - Εμπλέκεται σε απάτη με κρυπτονομίσματα - Δείτε φωτογραφία

Ψάχνουν 34χρονο για υπόθεση ληστείας - Εμπλέκεται σε απάτη με κρυπτονομίσματα - Δείτε φωτογραφία

Φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 34 ετών, ο οποίος καταζητείται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Denis Dzhoraev, ημερομηνία γέννησης 10/05/1989, υπήκοο Ρωσίας, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπό διερεύνησης υπόθεσης ληστείας, την Τρίτη, 02 Απριλίου, 2024, γύρω στη 1.30 το μεσημέρι, στη Λεμεσό, άντρας ηλικίας 36 ετών, συναντήθηκε με ύποπτο άντρα, με σκοπό την αγορά κρυπτονομισμάτων. Κατά τη συνάντηση, ο 36χρονος δέχθηκε επίθεση από τον ύποπτο, καθώς και από άλλα δύο ύποπτα πρόσωπα. Οι τρεις ύποπτοι, σύμφωνα με την καταγγελία του 36χρονου, έκλεψαν από αυτόν, χρηματικό ποσό πέραν των 50,000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Λεμεσού, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 34χρονου καταζητούμενου υπόπτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με αντίποινα - Το ιρανικό ναυτικό χτύπησε αμερικανικές βάσεις

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με αντίποινα - Το ιρανικό ναυτικό χτύπησε αμερικανικές βάσεις

Σε τροχιά επικίνδυνης κλιμάκωσης βρίσκεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με Ισραήλ, Ιράν και ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με αντίποινα, με το ιρανικό ναυτικό να προχωρά σε χτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE