Λάκης Γαβαλάς: «Η θηλυπρέπεια που βγάζω δεν είναι ρόλος, είμαι γκέι»

Λάκης Γαβαλάς: «Η θηλυπρέπεια που βγάζω δεν είναι ρόλος, είμαι γκέι»

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, ενώ αποκάλυψε πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Η Κατερίνα Καινούργιου πρέπει να πει στον αρχισυντάκτη της ότι για μια εβδομάδα έχει ωτίτιδα, να δούμε πώς θα είναι. Η Φαίη Σκορδά έχει "κύματα", όμως ξέρει να φέρνει το καράβι πάντα στο λιμάνι. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι το ηφαίστειο που κάνει έκρηξη από μόνο του», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE