Τζένη Καζάκου: «Ο πατέρας μου δεν μου έλειπε συναισθηματικά, μόνο σαν παρουσία»

Τζένη Καζάκου: «Ο πατέρας μου δεν μου έλειπε συναισθηματικά, μόνο σαν παρουσία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Τζένη Καζάκου, το μεσημέρι της Τετάρτης, στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» στο MEGA. Μεταξύ άλλων, δε, η νεαρή ηθοποιός μίλησε τόσο για τα παιδικά της χρόνια και τον χωρισμό των γονιών της αλλά και την απόφαση να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο στον χώρο της υποκριτικής.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένη Καζάκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν χώρισαν οι γονείς μου, που εγώ ήμουν επτά χρονών, το διαχειρίστηκαν πάρα πολύ καλά. Δηλαδή ο πατέρας μου δεν μου έλειπε, που δεν μέναμε πια στο ίδιο σπίτι. Μου έλειπε μόνο σαν παρουσία. Συναισθηματικά δεν μου έλειπε γιατί ήταν πάντα εκεί και όποτε ήθελα τον έβλεπα . Υπήρχε πολύ καλή συνεννόηση μεταξύ τους και είναι πολύ σημαντικό αυτό για το παιδί».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Με αφορμή τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την τουρκική εισβολή του 1974, η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας δημοσίευσε βίντεο και μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας ότι η κατοχή μέρους της Κύπρου συνεχίζεται και επαναβεβαιώνοντας τη θέση της για επίλυση του Κυπριακού στη βάση του διεθνούς δικαίου και των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών.