Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψε το ταμπλό αυτοκινήτου σε κρύπτη ναρκωτικών

Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψε το ταμπλό αυτοκινήτου σε κρύπτη ναρκωτικών

Πίσω από τους αεραγωγούς στο ταμπλό του αυτοκινήτου που οδηγούσε έκρυβε ποσότητες κάνναβης ένας 43χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε περιοχή του Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Στην ειδική αυτή κρύπτη εντοπίστηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 30,8 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του συλληφθέντα εντοπίστηκαν δύο ακόμα συσκευασίες της ίδιας ναρκωτικής ουσίας βάρους 334,38 γραμμαρίων, όπως επίσης μικροποσότητα κοκαΐνης.

Κατασχέθηκε, επίσης, χρηματικό ποσό που εκτιμάται ότι προέρχεται από διακίνηση ναρκωτικών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.