ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε η Σύλβη Μάντη – «Άφησε πίσω της ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στις καρδιές μας» - Δείτε φωτογραφία

Πέθανε η Σύλβη Μάντη – «Άφησε πίσω της ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στις καρδιές μας» - Δείτε φωτογραφία

Βαθιά θλίψη σε συγγενείς, φίλους καθώς και στην Accept – ΛΟΑΤΚΙ Κύπρου σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Σύλβης Μάντη.

Την είδηση του θανάτου της, έκανε γνωστή η Accept – ΛΟΑΤΚΙ Κύπρου, μέσω ανάρτησης της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, η άτυχη Σύλβη, ήταν Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής για την δημιουργία της Accept από τον Οκτώβριο του 2009.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι «Η Σύλβη Μάντη ήταν ένας άνθρωπος με ασύλληπτη θέρμη, πάθος και αφοσίωση για τη δημιουργία μιας πιο δίκαιης κοινωνίας στην Κύπρο»

Αυτούσια η ανάρτηση:

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια της αγαπημένης μας Σύλβης Μάντη, η οποία απεβίωσε σήμερα, αφήνοντας πίσω της ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στις καρδιές μας και στην ιστορία της Accept – ΛΟΑΤΚΙ Κύπρου.

Ως Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής για την δημιουργία της Accept από τον Οκτώβριο του 2009, η Σύλβη ήταν η δύναμη που οδήγησε την οργάνωσή μας στην επίσημη εγγραφή της, τον Σεπτέμβριο του 2011, και συνέχισε να εμπνέει και να καθοδηγεί όλους μας μέχρι την εκλογή του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου τον Μάιο του 2012.

Η Σύλβη Μάντη ήταν ένας άνθρωπος με ασύλληπτη θέρμη, πάθος και αφοσίωση για τη δημιουργία μιας πιο δίκαιης κοινωνίας στην Κύπρο. Η αγάπη της για την ισότητα και η δέσμευσή της για την ποικιλομορφία, έγιναν πηγή έμπνευσης για όλους εμάς που είχαμε την τιμή να την γνωρίζουμε και να συνεργαστούμε μαζί της.

Ένας εξαιρετικά δυνατός χαρακτήρας, η Σύλβη πάλεψε για πολλά χρόνια με ανίατη ασθένεια, κρατώντας ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο με τις προσωπικές της προκλήσεις και νίκες για αυτά που περνούσε, προσπαθώντας να ρίξει φως σε μια αβάστακτη διαδικασία βοηθώντας άλλους.

Η απώλεια της Σύλβης αφήνει ένα κενό στην κοινότητά μας και ειδικά σε όσους ήταν εκεί στα πρώτα βήματα της Accept. Η σκέψη της θα συνεχίσει να ζει μέσα στις καρδιές μας και στο έργο που διεκδικούμε καθημερινά παραμένοντας ένα φάρος για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ και πέρα από αυτή.  Η κληρονομιά της θα είναι για πάντα χαραγμένη στην ιστορία της Accept – ΛΟΑΤΚΙ Κύπρου, στο χρώμα μωβ που αγαπούσε, καθώς και στις καρδιές εκείνων που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον εξαιρετικό αυτό άνθρωπο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον σύζυγο της, Αντώνη, στα αγαπημένα της παιδιά, Αιμιλιάνο και Δανάη, και σε όλους τους συγγενείς και φίλους της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top