ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα απάτη με τα κυπριακά ταχυδρομεία - Τι πρέπει να προσέξετε

Νέα απάτη με τα κυπριακά ταχυδρομεία - Τι πρέπει να προσέξετε

Για νέα απόπειρα εξαπάτησης μέσω αποστολής μηνυμάτων σε κινητά τηλέφωνα και χρήσης του ονόματος των Κυπριακών Ταχυδρομείων προειδοποιεί το κοινό το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος, τα μηνύματα αναφέρονται σε έλλειψη διεύθυνσης και λανθασμένου ταχυδρομικού κώδικα σε σχέση με αδυναμία παράδοσης πακέτου. 

Αναφέρεται ότι τα σημεία που πρέπει να προσέχει το κοινό για να διαπιστώσει ότι η κάτω επικοινωνία δεν προέρχεται από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία είναι ότι «τα μηνύματα σε κινητό δεν παραπέμπουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος www.cypruspost.post αλλά στον σύνδεσμο httpsː//tinyurl.com ή άλλη ιστοσελίδα με πιθανή εμφάνιση του λογότυπου των Κυπριακών Ταχυδρομείων».

Σημειώνεται επίσης ότι «τα Κυπριακά Ταχυδρομεία δεν θα επιστρέψουν αντικείμενο ή δεν θα παραδώσουν αντικείμενο επειδή δεν καταβλήθηκαν δασμοί/φόροι».

Προστίθεται ότι «οι πληρωμές δεν κατευθύνονται στην πλατφόρμα διαδικτυακών πληρωμών της JCCSmart, αλλά σε άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μονή Αββακούμ: Τα έγγραφα που επιδόθηκαν στις εκκλησιαστικές αρχές και τα αιτήματα των δικηγόρων των μοναχών

Μονή Αββακούμ: Τα έγγραφα που επιδόθηκαν στις εκκλησιαστικές αρχές και τα αιτήματα των δικηγόρων των μοναχών

Συνέχεια στις εξελίξεις με την υπόθεση της Μονής Αββακούμ, καθώς σήμερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο δικηγόρος των μοναχών, Δρ. Αναστάσιος Βαβούσκος δόθηκαν συγκεκριμένα έγγραφα στις αρμόδιες εκκλησιαστικές αρχές 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top