LIKE ONLINE

Αφροδίτη στον Κριό: Τα ζώδια που θα δουν τα προβλήματα στις σχέσεις τους να τελειώνουν

Αφροδίτη στον Κριό: Τα ζώδια που θα δουν τα προβλήματα στις σχέσεις τους να τελειώνουν

Με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 5 έως τις 24 Απριλίου 2024, τα ζώδια μπορεί να νιώσουν την ανάγκη να υπερασπιστούν αυτά που πιστεύουν, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την αγάπη προς τον εαυτό τους. Θα μπορούσαν να βρεθούν να αγωνίζονται, για παράδειγμα, για τον αυτοσεβασμό και την αυτοεκτίμησή τους.

Αυτή η διέλευση έχει να κάνει με τη συμμετοχή και την έκφραση. Αυτό το διάστημα μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα όσα νιώθουμε. Αν είμαστε ντροπαλοί, τότε η Αφροδίτη στον Κριό μάς βοηθάει να υπερνικήσουμε το συναίσθημα. Αν φοβόμαστε την απόρριψη, τότε η Αφροδίτη στον Κριό είναι αυτή που μας εμφυσά μια αυτοπεποίθηση που ίσως δεν είχαμε δει ποτέ πριν στον εαυτό μας.

Τρία ζώδια θα είναι εκείνα που θα νιώσουν σε μεγαλύτερο βαθμό αυτή την ψυχική ανάταση, με τα «δώρα» της διέλευσης να ενισχύουν το δέσιμο και την κατανόηση στις σχέσεις τους και δύο εκείνα που μάλλον θα αναθεωρήσουν την προσωπική τους ζωή.

Κριός

Είστε πλέον πρόθυμες να κάνετε τις κινήσεις εκείνες που θα δώσουν στη σχέση σας τη μορφή που θέλετε. Μιλάτε με τον σύντροφό σας και ξεκαθαρίζετε τι νιώθετε και τι θέλετε. Είστε πιο σίγουρες όταν ξέρετε πού βαδίζουν οι καταστάσεις και με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας μπορείτε εύκολα να ξεκαθαρίσετε τι συμβαίνει μέσα σας και με τον σωστό τρόπο να το «περάσετε» και στο ταίρι σας. Το αποτέλεσμα; Η σχέση σας θα βελτιωθεί και θα ξεκινήσετε ένα πιο δυναμικό και ρομαντικό κεφάλαιο.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στον Κριό, θέλετε να ξέρετε πώς αισθάνεται ο σύντροφός σας και αν είναι τόσο σοβαρός όσο εσείς για να είστε μαζί σε μια σχέση. Ενώ σας αρέσει να λέτε πως είστε το άτομο που έχει τα κότσια να βγαίνει μπροστά και να είναι πάντα δυναμικό. υπάρχει μια ντροπαλή πλευρά σας που σας κρατάει πίσω. Με κάποιο τρόπο έχετε πείσει τον κόσμο ότι είστε εκείνη που θα πάρει τα μεγάλα ρίσκα, αλλά αυτή η ντροπαλή πλευρά είναι που σας κάνει να αποφεύγετε ορισμένες συζητήσεις – όπως το πού βαδίζει η σχέση σας. Η Αφροδίτη στον Κριό σάς βοηθά να βρείτε αυτοπεποίθηση και να μιλήσετε για όλα όσα μέχρι πριν από λίγο καιρό δειλιάζατε.

Ζυγός

Ως κυβερνήτης πλανήτη σας η Αφροδίτη σάς ευνοεί από τη θέση της στον Κριό. Αυξάνει τη δημοφιλία και την αυτοπεποίθησή σας και όλοι σας προσέχουν. Αφήστε στην άκρη πείσματα και εγωισμός και δείτε τη σχέση σας να ανθίζει και να βρίσκει τον ξεχασμένο της ενθουσιασμό. Θετικές θα είναι οι εξελίξεις και στα επαγγελματικά, αφού προτάσεις για νέες συνεργασίες προσφέρουν ευκαιρίες για βελτίωση και άνοδο στην καριέρα σας.

Τα ζώδια που θα περάσουν περιπέτειες στις σχέσεις τους με την Αφροδίτη στον Κριό

Δίδυμοι

Δυσκολίες στις σχέσεις προβλέπονται με αυτή την όψη. Οι περισσότεροι βρίσκεστε μάλλον μια σελίδα πριν από το τέλος και το γνωρίζετε καλά. Έχετε προσπαθήσει, παλέψατε για αυτή τη σχέση, συνειδητοποιείτε ότι δεν πάει άλλο. Και μπορεί ο ανάδρομος Ερμής να προκαλεί αναποδιές, εσείς θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να περάσετε τη διαδικασία του χωρισμού εκπληκτικά ομαλά. Ξέρετε βαθιά μέσα σας ότι, παρόλο που μπορεί να πονέσει στην αρχή, αυτός είναι ο σωστός δρόμος και για τους δυο σας, και είστε και οι δυο σύμφωνοι με αυτό.

Σκορπιός

Το μόνο που γνωρίζετε είναι πως ο Απρίλιος βρίσκεται στις αρχές του και εσείς νιώθετε ήδη αναστατωμένες και μπερδεμένες απέναντι στον άνθρωπο με τον οποίο θα έπρεπε να είστε ερωτευμένες. Έχετε φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορείτε να συνεχίσετε άλλο. Έχετε δώσει τα πάντα και ήρθε η ώρα να αναγνωρίσετε ότι το τέλος είναι κοντά. Προχωρήστε μπροστά και κάντε αυτό που νιώθετε σωστό.

 ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top