Άγιοι Ανάργυροι: «Το μαχαίρωσε το κορίτσι, πετάχτηκε από πίσω, πιάστε τον» - Οι διάλογοι μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής

Άγιοι Ανάργυροι: «Το μαχαίρωσε το κορίτσι, πετάχτηκε από πίσω, πιάστε τον» - Οι διάλογοι μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, στο ηχητικό που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega, έχουν καταγραφεί οι δραματικοί διάλογοι του φίλου της, ο οποίος την συνόδευσε στο ΑΤ, με τους αστυνομικούς. Η Κυριακή την ώρα της δολοφονικής επίθεσης, μιλούσε με την Άμεση Δράση, προκειμένου να σταλεί περιπολικό για να την πάει σπίτι της και η κλήση έμεινε ανοιχτή.

Οι διάλογοι:

Φίλος Κυριακής: Την σκότωσε. Ασθενοφόρο γρήγορα. Ε παιδιά!

Άμεση Δράση: Ακούτε;

Φίλος Κυριακής: Παιδιά!

Φύλακας ΑΤ: Το μαχαίρωσε το κορίτσι.

Άμεση Δράση: Με ακούτε;

Φίλος Κυριακής: Πιάστε τον. Γρήγορα, ασθενοφόρο γρήγορα.

Άμεση Δράση: Ακούτε;

Στη συνέχεια ακούγεται ο φύλακας: Πού ήταν;

Φίλος Κυριακής: Δεν ξέρω...

Άμεση Δράση: Με ακούτε;

Φύλακας: Πετάχτηκε από πίσω απ' ό,τι είδα.

Άμεση Δράση: Με ακούτε;

Αξιωματικός Υπηρεσίας: Ήρθε η κοπέλα να μας καταγγείλει ότι την παρακολουθεί και με το που βγήκε κάτω η κοπέλα από εκεί και τη μαχαίρωσε.

Φύλακας: Κανένας δεν ξέρει πώς.

Προφυλακίστηκε ο φονιάς της 28χρονης Κυριακής

Σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει τη θέση του ο 39χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, επικαλέστηκε σήμερα ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας διαγνωσμένα ψυχικά προβλήματα και συνεχείς νοσηλείες του σε νοσοκομεία και κλινικές.

Η απολογία του διήρκησε ελάχιστα λεπτά της ώρας. Ωστόσο, παρέδωσε στην ανακρίτρια απολογητικό υπόμνημα. Αμέσως μετά πήρε το δρόμο για τις φυλακές και συγκεκριμένα για το ψυχιατρειο του Κορυδαλλού. Τα μόνα λόγια που ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε ο 39χρονος στην ανακρίτρια είναι τα εξής: «Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει, σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή».

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Ξεκινά σήμερα 12 Μαΐου επίσημα η αποστολή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία αναμένεται εντός Μαΐου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE