Κουρείο «τυλίχθηκε» στις φλόγες: Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική – Αναζητείται 24χρονος Ελληνοκύπριος

Κουρείο «τυλίχθηκε» στις φλόγες: Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική – Αναζητείται 24χρονος Ελληνοκύπριος

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το βράδυ της Πέμπτης (05/04) για φωτιά που ξέσπασε κατάστημα στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κουρείο στην Πάφο τυλίχθηκε στις φλόγες γύρω στις 22:30 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουρείο ανήκει σε Σύρο και έχει καεί ολοσχερώς, ενώ οι Αρχές προχώρησαν σε ένταλμα σύλληψης ενός 24χρονου Ελληνοκύπριου ο οποίος αναζητείται. 

Από τις πρώτες εξετάσεις, ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, ανέφερε ότι η πυρκαγιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα. 

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE