ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν για επιθεώρηση και τυχόν ενστάσεις οι συμπληρωματικοί εκλογικοί κατάλογοι

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν για επιθεώρηση και τυχόν ενστάσεις οι συμπληρωματικοί εκλογικοί κατάλογοι

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνει ότι οι συμπληρωματικοί εκλογικοί κατάλογοι της 2ας Απριλίου 2024 αναρτήθηκαν για επιθεώρηση και τυχόν ενστάσεις από κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

Αυτοί θα εκτίθενται καθημερινά για επιθεώρηση, για διάστημα δέκα ημερών, από σήμερα μέχρι και τις 15 Απριλίου 2024, στα Γραφεία των Επαρχιακών Διοικήσεων, στα Γραφεία των οικείων Δήμων ή στο Γραφείο / κατοικία του οικείου Κοινοτάρχη κάθε Ενορίας ή Κοινότητας ξεχωριστά.

Μετά την παρέλευση της πιο πάνω προθεσμίας καμία ένσταση δεν μπορεί να γίνει δεκτή. Οι συμπληρωματικοί εκλογικοί κατάλογοι θα καταστούν οριστικοί και θα ενσωματωθούν στον μόνιμο και τους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς των προσεχών εκλογών.

Ως εκ τούτου, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως επιθεωρήσουν έγκαιρα τους συμπληρωματικούς εκλογικούς καταλόγους για τυχόν ενστάσεις, με σκοπό τις δέουσες διορθώσεις.

Τα εκλογικά βιβλιάρια των εκλογέων θα ετοιμασθούν και διαβιβασθούν στους οικείους Κοινοτάρχες πριν το τέλος Απριλίου, από όπου θα μπορούν να τα παραλάβουν οι εκλογείς ή οι οικείοι τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Πυρ ομαδόν κομμάτων κατά ΕΛΑΜ - Το μεταναστευτικό στη μάχη των εντυπώσεων

Silia Kapsis: Απάντησε στον πατέρα της που είπε ότι αναγκάστηκε να φύγει από τη ζωή της - «Ξέρω την αλήθεια»Στην Πολωνία για επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στην Πολωνία για επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στην Πολωνία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει την Τετάρτη το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία και υπογραφή μνημονίου συναντίληψης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top