WCK: Ζητά τη σύσταση ανεξάρτητης επιτροπής ερευνών

WCK: Ζητά τη σύσταση ανεξάρτητης επιτροπής ερευνών

Η αμερικανική ανθρωπιστική οργάνωση World Central Kitchen (WCK), της οποίας επτά συνεργάτες σκοτώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη Λωρίδα της Γάζα σε ισραηλινά πλήγματα, ζήτησε σήμερα τη σύσταση ανεξάρτητης επιτροπής ερευνών.

«Ζητούμε τη σύσταση μιας ανεξάρτητης επιτροπής επιφορτισμένης να ερευνήσει τις δολοφονίες των συναδέλφων μας», ανέφερε η ΜΚΟ σε ανακοίνωση.

Ο ισραηλινός στρατός «δεν μπορεί να ερευνήσει με αξιόπιστο τρόπο τη δική του αποτυχία στη Γάζα», πρόσθεσε η ΜΚΟ, αφού ο στρατός αναγνώρισε σειρά «σοβαρών λαθών» σχετικά με το περιστατικό αυτό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE