Ομόνοια-Άρης: Ντέρμπι... τριπλής παραλλαγής με το τρίποντο να είναι μονόδρομος και για τους δυο

Ομόνοια-Άρης: Ντέρμπι... τριπλής παραλλαγής με το τρίποντο να είναι μονόδρομος και για τους δυο

Ντέρμπι... τριπλής παραλλαγής θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (06/04, 17:00) στο ΓΣΠ, αφού η Ομόνοια θα κοντραριστεί με τον Άρη για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ, με τη νίκη να είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες, για να μη χάσουν και άλλο έδαφος στη μάχη που δίνουν για επίτευξη των στόχων τους.

Η ομάδα της Λευκωσίας προέρχεται από την ισοπαλία στο ματς με την Πάφο, η οποία την άφησε επτά πόντους μακριά από την κορυφή, αλλά παραμένει ζωντανή στη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE