Ομόνοια-Άρης: Ντέρμπι... τριπλής παραλλαγής με το τρίποντο να είναι μονόδρομος και για τους δυο

Ομόνοια-Άρης: Ντέρμπι... τριπλής παραλλαγής με το τρίποντο να είναι μονόδρομος και για τους δυο

Ντέρμπι... τριπλής παραλλαγής θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (06/04, 17:00) στο ΓΣΠ, αφού η Ομόνοια θα κοντραριστεί με τον Άρη για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ, με τη νίκη να είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες, για να μη χάσουν και άλλο έδαφος στη μάχη που δίνουν για επίτευξη των στόχων τους.

Η ομάδα της Λευκωσίας προέρχεται από την ισοπαλία στο ματς με την Πάφο, η οποία την άφησε επτά πόντους μακριά από την κορυφή, αλλά παραμένει ζωντανή στη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE