Οι αρχές της Ρωσίας απομάκρυναν περισσότερους από 700 ανθρώπους στο πλημμυρισμένο Ορσκ

Οι αρχές της Ρωσίας απομάκρυναν περισσότερους από 700 ανθρώπους στο πλημμυρισμένο Ορσκ

Περισσότεροι από 700 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους στη ρωσική πόλη Ορσκ, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο εκτάκτων υπηρεσιών, μία ημέρα αφότου υπερχείλισε ο ποταμός Ουράλης με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν παραποτάμια χωριά και να ένα φράγμα να σπάσει.

Το υπουργείο έκανε γνωστό πως απομάκρυνε 711 ανθρώπους, μεταξύ αυτών 210 παιδιά, από την πόλη των 230.000 κατοίκων κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με το Καζακστάν.

 
 
Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο διακρίνονται κάτοικοι να απομακρύνονται με σωστικές λέμβους, φορώντας σωσίβια. Χιλιάδες σπίτια πλημμύρισαν, μετέδωσαν ρωσικά μέσα ενημέρωσης.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ - Συνάντηση με ΠτΔ, έκτακτα μέτρα ασφαλείας

Στην Κύπρο σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ - Συνάντηση με ΠτΔ, έκτακτα μέτρα ασφαλείας

Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτσογκ, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE