Σερβία: Συνελήφθησαν δύο συνεργοί για τη δολοφονία του 2χρονου κοριτσιού - Έρευνες για τη σορό της

Σερβία: Συνελήφθησαν δύο συνεργοί για τη δολοφονία του 2χρονου κοριτσιού - Έρευνες για τη σορό της

Οι Αρχές στη Σερβία ανακοίνωσαν σήμερα πως συνέλαβαν δύο συνεργούς στην υπόθεση του 2χρονου κοριτσιού το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή αφότου παρασύρθηκε από ένα όχημα με τον οδηγό και τον επιβάτη του να κρύβουν στη συνέχεια το πτώμα της μέσα σε μια παράνομη χωματερή, προτού το μεταφέρουν σε άγνωστη τοποθεσία.

Η μικρή Ντάνκα Ίλιτς είχε εξαφανιστεί την 26η Μαρτίου από την πόλη Μπορ (ανατολικά) και το πρόσωπό της πρωταγωνιστούσε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίων για 10 ημέρες, όταν οι αρχές ανακοίνωσαν την Τετάρτη δύο πρώτες συλλήψεις.

Το σερβικό υπουργείο Εσωτερικών είχε τότε εξηγήσει ότι, βάσει των πρώτων στοιχείων, το κοριτσάκι είχε χτυπηθεί από το αυτοκίνητο λίγα λεπτά αφότου διέφυγε της προσοχής των γονιών της. Σύμφωνα με το υπουργείο, ο οδηγός και ο επιβάτης του οχήματος έκρυψαν στη συνέχεια το πτώμα της σε έναν χώρο που χρησιμοποιείται ως παράνομη χωματερή.

Σήμερα, πρόσθεσε ότι οι δύο συλληφθέντες είναι οι φερόμενοι συνεργοί τους που τους βοήθησαν να μεταφέρουν το πτώμα από την παράνομη χωματερή προς μία περιοχή που παραμένει άγνωστη, πιθανόν την 28η Μαρτίου. Η αστυνομία συνεχίζει να ψάχνει τη σορό του παιδιού, καθώς οι ύποπτοι δεν έχουν αποκαλύψει πού την έχουν κρύψει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE