ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακτοπλοϊκή σύνδεση: Πότε θα γίνει το πρώτο δρομολόγιο για τη νέα σεζόν

Ακτοπλοϊκή σύνδεση: Πότε θα γίνει το πρώτο δρομολόγιο για τη νέα σεζόν

Η θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου - Ελλάδας που όλοι αγκάλιασαν τα τελευταία δύο χρόνια συνεχίζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το πρώτο ταξίδι της σεζόν θα ξεκινήσει από τη Λεμεσό στις 29 Μαΐου. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι το πρώτο ταξίδι της σεζόν από τη Λεμεσό έγινε στις 31 Μαΐου.

Η διαδιαδρομή θα εκτελείται με το ίδιο πλοίο, το «Daleela».

Η ίδια πηγή τόνισε πως όλες οι σχετικές πληροφορίες όπως τα δρομολόγια, τα κόμιστρα και οι κρατήσεις θα ανακοινωθούν σε δημοσιογραφική διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Απριλίου.

Πάντως, σύμφωνα και με παλαιότερο ρεπορτάζ, οι κρατήσεις ανά σεζόν αυξάνονται εκθετικά αφού το 2022 κόπηκαν 9,200 εισιτήρια και το 2023 οι κρατήσεις μέχρι και τα μέσα Αυγούστου είχαν ξεπεράσει τις 11,500. Σημειώνεται όμως ότι πέρσι υπήρχε διαδρομή και από Λάρνακα η οποία όπως φαίνεται δεν θα συνεχίσει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top