ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πάφο - Έρευνες σε πάνω από 300 διαμερίσματα για αλλοδαπούς

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πάφο - Έρευνες σε πάνω από 300 διαμερίσματα για αλλοδαπούς

Μεγάλη και συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας με σκοπό την πρόληψη και εξιχνίαση του εγκλήματος και έλεγχο αλλοδαπών για να διαπιστωθεί κατά πόσον διαμένουν νόμιμα ή παράνομα στη Κυπριακή Δημοκρατία, διενήργησε σήμερα το πρωί η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων, Μιχάλη Νικολάου. 

Η συντονισμένη επιχείρηση διενεργήθηκε μεταξύ των ωρών 06:00-09:00 σε διάφορα συγκροτήματα διαμερισμάτων στη Χλώρακα και την Τρεμιθούσα. Αρχικά, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου ελέγχθηκε το συγκρότημα διαμερισμάτων "Άγιος Νικόλαος" στη Χλώρακα για το οποίο υπάρχει σχετικό διάταγμα που απαγορεύει την εγκατάσταση και διαμονή οποιουδήποτε προσώπου. Συνολικά έγινε έλεγχος σε περίπου 300 διαμερίσματα, είπε ο κ. Νικολάου, δίχως ωστόσο να εντοπιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο να διαμένει σε αυτά.

Ακολούθως οι έρευνες συνεχίστηκαν στο συγκρότημα διαμερισμάτων "Άγιος Γεώργιος" περιοχή Τρεμιθούσας-Έμπας όπου ερευνήθηκαν, δυνάμει δικαστικού εντάλματος 12 διαμερίσματα. Από τους ελέγχους που έγιναν ελέγχθηκαν συνολικά 40 άτομα χωρίς επίσης να προκύψει οτιδήποτε επιλήψιμο, είπε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, είτε από ποινικής πλευράς είτε από απόψεως παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατία.

Στη σημερινή επιχείρηση συμμετείχαν δεκάδες μέλη της Αστυνομίας από την ΑΔΕ Πάφου, τη ΜΜΑΔ, την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και την ΥΚΑΝ. Παρόμοιες έρευνες, συμπλήρωσε ο κ. Νικολάου, θα υπάρξουν και στο επόμενο χρονικό διάστημα. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Επιχειρούν τα εναέρια μέσα για πλήρη κατάσβεση - Βελτιωμένη σήμερα η εικόνα

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Επιχειρούν τα εναέρια μέσα για πλήρη κατάσβεση - Βελτιωμένη σήμερα η εικόνα

Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν και πάλιν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα για πλήρη κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες, το απόγευμα παρά την κοινότητα Παραμάλι, απειλώντας κατοικίες και άλλα υποστατικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top