ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ντροπή και αίσχος»: Βανδάλισαν δημοτικό σχολείο μέρα μεσημέρι στην Πάφο - Έσπασαν παράθυρα προκάλεσαν ζημιές

«Ντροπή και αίσχος»: Βανδάλισαν δημοτικό σχολείο μέρα μεσημέρι στην Πάφο - Έσπασαν παράθυρα προκάλεσαν ζημιές

Σε βανδαλισμούς προέβησαν άγνωστοι μέρα μεσημέρι της Κυριακής 7/4/24 στο Θ´Δημοτικό Σχολείο Πάφου «Κουπάτειο» στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Γονέων οι δράστες έριξαν πέτρες, έσπασαν παράθυρα τάξεων και προκάλεσαν ασχημίες και ζημιές σε περιουσία του σχολείου.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου καταδικάζει το περιστατικό και εκφράζει τη δυσαρέσκεια και αγανάκτησή του, τονίζοντας ότι πρέπει επιτέλους να ληφθούν αποφάσεις για την ασφάλεια των παιδιών.

Οι οργανωμένοι γονείς καλούν όλους τους αρμόδιους φορείς - Σχολική Εφορία, Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας, Υπουργείο Παιδείας, Αστυνομία - να λάβουν άμεσα μέτρα αντιμετώπισης αυτών των φαινομένων για αποφυγή και αποτροπή χειρότερων καταστάσεων που θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και ανθρώπινες ζωές.

Τέτοιες εικόνες μόνο ντροπή και αποτροπιασμό προκαλούν καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top