Γρηγόρης Βαλτινός: «Είχα τρακ, φοβόμουν ότι μπορεί να αμφισβητηθεί όλο αυτό»

Γρηγόρης Βαλτινός: «Είχα τρακ, φοβόμουν ότι μπορεί να αμφισβητηθεί όλο αυτό»

Με αφορμή τον δεύτερο κύκλο της σειράς Famagusta στο MEGA, ο Γρηγόρης Βαλτινός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο. Μάλιστα, μέσα σε όλα, ο αγαπημένος μας πρωταγωνιστής αποκάλυψε πως αυτοπροτάθηκε για τον ρόλο στο σίριαλ ενώ μοιράστηκε το άγχος που είχε για να ντυθεί τηλεοπτικά τον Μακάριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Βαλτινός παραδέχθηκε πως «στην πραγματικότητα αυτοπροτάθηκα για τη σειρά. Ποτέ δεν ελέγχω σε σίριαλ που παίζω ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές, πως θα είναι οι σκηνές μου, δεν εμπλέκομαι καθόλου. Αλλά αυτή τη φορά ρώτησα τη Βάνα Δημητρίου: «Έχετε βρει Μακάριο; Αν δεν έχει πολλές σκηνές και μπορώ να το υπηρετήσω, να το κάνω εγώ». Είχα περιοδεία, ταξίδια, μεγάλες θεατρικές δραστηριότητες οπότε δεν θα γινόταν διαφορετικά. Δεν μέτρησα καθόλου τη διάρκεια του ρόλου. Θα μπορούσα να παίξω και σε ένα επεισόδιο».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE