Βόλος: Καταγγελία πατέρα ότι ο γιος του έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε σχολική εκδρομή

Βόλος: Καταγγελία πατέρα ότι ο γιος του έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε σχολική εκδρομή

Η τριήμερη σχολική εκδρομή για ένα μαθητή γυμνασίου από σχολείο του Πηλίου μετατράπηκε σε τραυματική εμπειρία, καθώς, όπως ομολόγησε στον πατέρα του, έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Ο πατέρας του μαθητή, που είχε πάει στην σχολική εκδρομή στα Γιάννενα, κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου.

Επίσημη ανακοίνωση από τις αστυνομικές αρχές δεν έχει εκδοθεί, ωστόσο, η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι έγινε καταγγελία από τον γονέα ότι το παιδί του κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του.

Το περιστατικό φέρεται να έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ενώ ο 15χρονος κοιμόταν. Ο ανήλικος μαθητής, όπως καταγγέλθηκε, ξύπνησε από την παρενόχληση που του έγινε.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE