Μειωμένη παροχή νερού την Τρίτη στην Επαρχία Λάρνακας - Ποιος ο λόγος

Μειωμένη παροχή νερού την Τρίτη στην Επαρχία Λάρνακας - Ποιος ο λόγος

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας ανακοινώνει ότι από αύριο Τρίτη, 09/04/2024, στις 7:30 π.μ. μέχρι και την Παρασκευή, 12/04/2024, στις 6:00 μ.μ. θα υπάρχει μειωμένη παροχή νερού σε ολόκληρη την περιοχή Υδατοπρομήθειας του Δήμου Λάρνακας και των περιοχών Κρασά, Pascal, Νέου ΓΣΖ και Βεργίνας του Δήμου Αραδίππου, λόγω προγραμματιζόμενων εργασιών εγκατάστασης νέου αγωγού ύδρευσης.

Οι καταναλωτές προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση του νερού, προκειμένου να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες τους από το νερό που αποθηκεύουν στα ιδιωτικά ντεπόζιτα των υποστατικών.

Το Συμβούλιο απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του καταναλωτικού κοινού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE