Μειωμένη παροχή νερού την Τρίτη στην Επαρχία Λάρνακας - Ποιος ο λόγος

Μειωμένη παροχή νερού την Τρίτη στην Επαρχία Λάρνακας - Ποιος ο λόγος

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας ανακοινώνει ότι από αύριο Τρίτη, 09/04/2024, στις 7:30 π.μ. μέχρι και την Παρασκευή, 12/04/2024, στις 6:00 μ.μ. θα υπάρχει μειωμένη παροχή νερού σε ολόκληρη την περιοχή Υδατοπρομήθειας του Δήμου Λάρνακας και των περιοχών Κρασά, Pascal, Νέου ΓΣΖ και Βεργίνας του Δήμου Αραδίππου, λόγω προγραμματιζόμενων εργασιών εγκατάστασης νέου αγωγού ύδρευσης.

Οι καταναλωτές προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση του νερού, προκειμένου να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες τους από το νερό που αποθηκεύουν στα ιδιωτικά ντεπόζιτα των υποστατικών.

Το Συμβούλιο απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του καταναλωτικού κοινού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Κυριότεροι Σταθμοί για το 2025 - Οι δυναμικές και οι προοπτικές

Κυπριακό: Οι Κυριότεροι Σταθμοί για το 2025 - Οι δυναμικές και οι προοπτικές

Το 2025 αποτέλεσε κομβική χρονιά για το Κυπριακό, καθώς διαμορφώθηκαν νέα δεδομένα που, έστω και συγκρατημένα, αναζωογονούν τον διάλογο και επανέφεραν τη συζήτηση για επανέναρξη των συνομιλιών. Αν και η συνολική λύση παραμένει μακριά, η χρονιά προσέφερε ευκαιρίες αλλά και σοβαρές προκλήσεις, μέσα από πολιτικές, διπλωματικές και θεσμικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE