Μειωμένη παροχή νερού την Τρίτη στην Επαρχία Λάρνακας - Ποιος ο λόγος

Μειωμένη παροχή νερού την Τρίτη στην Επαρχία Λάρνακας - Ποιος ο λόγος

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας ανακοινώνει ότι από αύριο Τρίτη, 09/04/2024, στις 7:30 π.μ. μέχρι και την Παρασκευή, 12/04/2024, στις 6:00 μ.μ. θα υπάρχει μειωμένη παροχή νερού σε ολόκληρη την περιοχή Υδατοπρομήθειας του Δήμου Λάρνακας και των περιοχών Κρασά, Pascal, Νέου ΓΣΖ και Βεργίνας του Δήμου Αραδίππου, λόγω προγραμματιζόμενων εργασιών εγκατάστασης νέου αγωγού ύδρευσης.

Οι καταναλωτές προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση του νερού, προκειμένου να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες τους από το νερό που αποθηκεύουν στα ιδιωτικά ντεπόζιτα των υποστατικών.

Το Συμβούλιο απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του καταναλωτικού κοινού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE