Άγιοι Ανάργυροι: Το μήνυμα του πατέρα της Κυριακής στον φίλο και αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας της

Άγιοι Ανάργυροι: Το μήνυμα του πατέρα της Κυριακής στον φίλο και αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας της

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα που έστειλε ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής, που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, στον φίλο της αδικοχαμένης νεαρής γυναίκας και αυτόπτη μάρτυρα της στυγερής γυναικοκτονίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.

Ο νεαρός είδε μπροστά στα μάτια του την άτυχη Κυριακή να καταρρέει από τις φονικές μαχαιριές του 39χρονου ακριβώς μπροστά από το φυλάκιο του φύλακα – «φρουρού» στο Τμήμα των Αγίων Αναργύρων. «Την σκότωσε, ένα ασθενοφόρο γρήγορα παιδιά», ούρλιαζε, όπως ακούγεται στα ηχητικά ντοκουμέντα από τη μοιραία νύχτα της Πρωταπριλιάς.

Την ημέρα που ο πατέρας οδηγούσε την αδικοχαμένη κόρη του στην τελευταία της κατοικία, έστειλε μήνυμα στον νεαρό, δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής του.

«Θέλω να είσαι γερός και δυνατός» έγραφε βαθιά συγκινημένος.

Την ίδια ώρα, για ένα «προμελετημένο» και «μεθοδευμένο» έγκλημα κάνει λόγο η πλευρά του πατέρα της αδικοχαμένης 28χρονης Κυριακής,

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας (08.04.24) η συνήγορος του πατέρα της Κυριακής τόνισε ότι ο 39χρονος δράστης ήρθε από την Άρτα με μοναδικό σκοπό να δολοφονήσει την άτυχη 28χρονη.

«Το έγκλημα ήταν προμελετημένο, ήταν μεθοδευμένο. Υπάρχει εισιτήριο το οποίο χρησιμοποίησε ο δολοφόνος, ταξίδεψε στις 30/3/2024 από την Άρτα προς την Αθήνα με μόνο σκοπό να τελέσει την απαίσια πράξη του», είπε η Ελένη Μαζαράκη.

Σημειώνεται πως ο 39χρονος φονιάς παραμένει διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε τα ξημερώματα της Κυριακής (7.4.2024) στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 39χρονος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του κάνοντας θηλιά τους επιδέσμους που είχε δεμένους στο κεφάλι του από τον προηγούμενο τραυματισμό του. Ο ίδιος βρέθηκε καθισμένος χωρίς τις αισθήσεις του με σημάδια στο λαιμό.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live από την ισραηλινή βουλή για την ιστορική ομιλία του Τραμπ, μοιράστηκαν καπέλα για τον Πρόεδρο της ειρήνης - «Μια σπουδαία μέρα»

Live από την ισραηλινή βουλή για την ιστορική ομιλία του Τραμπ, μοιράστηκαν καπέλα για τον Πρόεδρο της ειρήνης - «Μια σπουδαία μέρα»

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, έφτασε γύρω στις 11 το πρωί στην Κνεσέτ, στο πλαίσιο της σύντομης επίσκεψής του στο Ισραήλ πριν αναχωρήσει για την Αίγυπτο και τη σύνοδο κορυφής για την ειρήνη στη Λωρίδα της Γάζας. Λίγο πριν από την ομιλία του στην ολομέλεια, ο Αμερικανός πρόεδρος συναντήθηκε με οικογένειες ομήρων, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για τον τερματισμό της σύγκρουσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE