Και τρίτο πρόσωπο με χειροπέδες για την μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στη Λάρνακα

Και τρίτο πρόσωπο με χειροπέδες για την μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στη Λάρνακα

Σε τρίτη σύλληψη, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, σχετικά με την υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λάρνακα. 

Πρόκειται για 25χρονο κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Εναντίον του 25χρονου είχε εξασφαλιστεί μαρτυρία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, σχετικά με την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση τελούν υπό οκταήμερη κράτηση 19χρονος και 54χρονη, που συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο, μετά τον εντοπισμό των ναρκωτικών.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε το βράδυ της 6ης Απριλίου, όταν μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο του 19χρονου, μικρή ποσότητα κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 19χρονου, όπου στην παρουσία του ιδίου αλλά και της 54χρονης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους δύο κιλών και 623 γραμμαρίων και ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους δύο κιλών και 733 γραμμαρίων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».