Αλεξανδρούπολη: Μαθήτρια Γυμνασίου κατήγγειλε καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση

Αλεξανδρούπολη: Μαθήτρια Γυμνασίου κατήγγειλε καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση

Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση υπέβαλε μαθήτρια σε βάρος 55χρονου καθηγητή στην Αλεξανδρούπολη, με τον εκπαιδευτικό να έχει ήδη προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με το ThessToday, η μαθήτρια Γυμνασίου παρενοχλούνταν συστηματικά, όπως κατήγγειλε, από τον συγκεκριμένο καθηγητή, ο οποίος επιχειρούσε να τη θωπεύσει σε ευαίσθητα σημεία, ενώ της μιλούσε με απρέπεια προσβάλλοντας τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Η ίδια βρήκε το θάρρος και εκμυστηρεύτηκε σε συγγενικό της πρόσωπο τον εφιάλτη που ζούσε, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί άμεσα στο Τμήμα Ασφαλείας της Αλεξανδρούπολης όπου και υπέβαλε τη σχετική μηνυτήρια αναφορά.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές είναι πολύ πιθανό ακόμη και εντός ωρών η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη, καθώς δεν αποκλείεται στα αυτιά των αστυνομικών να φτάσουν πληροφορίες και για άλλα περιστατικά με πρωταγωνιστή τον ίδιο καθηγητή. Και επειδή η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, ο ίδιος έχει προσλάβει ήδη δικηγόρο ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE