ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Υπουργικό η 74η τριμηνιαία Έκθεση της Επιτρόπου Νομοθεσίας

Στο Υπουργικό η 74η τριμηνιαία Έκθεση της Επιτρόπου Νομοθεσίας

Η Επίτροπος Νομοθεσίας απέστειλε σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο την εβδομηκοστή τέταρτη (74η) τριμηνιαία Έκθεσή της, που συνιστά ενοποιημένη λεπτομερή κατάσταση των επισημάνσεων της Επιτρόπου για τις υποχρεώσεις, γενικές αρμοδιότητες και ενέργειες που απορρέουν από νομοθετήματα και κυρωτικούς νόμους διεθνών συμφωνιών και αφορούν διάφορα όργανα της εκτελεστικής εξουσίας για την περίοδο 1 Ιανουαρίου 2024 έως 31 Μαρτίου 2024.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο της Επιτρόπου, στην Έκθεση παρουσιάζεται, επιπρόσθετα, κατάσταση του συνόλου των εκκρεμοτήτων των πιο πάνω οργάνων, από την έναρξη της υπό αναφορά αρμοδιότητας της Επιτρόπου Νομοθεσίας, δηλαδή από την 01 Σεπτεμβρίου, 2005.

Διευκρινίζεται περαιτέρω ότι η έκθεση, μέσω των επισημάνσεων, σκοπό έχει «τη συμβουλευτική υποβοήθηση της εκτελεστικής εξουσίας στο να εντοπιστούν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για υλοποίηση των υποχρεώσεων που προβλέπει ένα νομοθέτημα ή ένας κυρωτικός νόμος».    

Αναφέρεται ότι η Έκθεση θα αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα του Γραφείου Επιτρόπου Νομοθεσίας, στον πυλώνα «Νομοθεσία/Επισημάνσεις».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στη δημοσιότητα το πρώτο πόρισμα του Ιράν για το ελικόπτερο του Ραϊσί - «Δεν βρέθηκαν σφαίρες»

Υπόθεση Θανάση: Απαντά στον Γ. Εισαγγελέα η κυρία Ανδριάνα – «Κάνει πώς δε γνωρίζει… είναι λάθος άτομα σε συγκεκριμένες θέσεις»

Πώς πρέπει να συμπληρώσεις την φορολογική σου δήλωση - Αναλυτικά η διαδικασία και όσα πρέπει να ξέρεις

Καλά κρατεί η αισχροκέρδεια: Τιμές προϊόντων έχουν αύξηση μέχρι και… 170% - Τι ισχύει με τα καύσιμα

Έμπαινε σε υποσταθμούς της ΑΗΚ και τους… ξάφριζε - Φόρεσε χειροπέδες 35χρονοςΈβγαλαν μαχαίρια Αννίτα και Στέφανος - Αλληλοκατηγορίες με φόντο το ΕΛΑΜ

Έβγαλαν μαχαίρια Αννίτα και Στέφανος - Αλληλοκατηγορίες με φόντο το ΕΛΑΜ

17 ημέρες πριν από τις εκλογές και ενώ οι ψηφοφόροι αναμένουν να ακούσουν κάτι ουσιαστικό από τους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές, αυτό το οποίο εισπράττουν είναι απλά ένα κλίμα τοξικό, με στόχο τον εντυπωσιασμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top