Οδηγοί Προσοχή: Έκλεισαν δρόμοι σε Λευκωσία και Λάρνακα λόγω συσσώρευσης νερού - Δείτε αναλυτικά

Οδηγοί Προσοχή: Έκλεισαν δρόμοι σε Λευκωσία και Λάρνακα λόγω συσσώρευσης νερού - Δείτε αναλυτικά

Κλειστός είναι γύρω στη 1.30 το μεσημέρι, ο παραλιακός δρόμος από Κιβισίλι μέχρι Παναγία Πετούντα στον Μαζωτό, λόγω συσσώρευσης όγκου νερού από τις βροχές που σημειώνονται στην επαρχία Λάρνακας. Οι οδηγοί οχημάτων καλούνται να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τον κύριο δρόμο Κιβισιλίου – Μαζωτού.

Την ίδια ώρα, στην επαρχία Λευκωσίας, στην περιοχή Ιδαλίου, είναι κλειστή η γέφυρα στην οδό Νέας Λήδρας, λόγω υπερχείλισης νερού χειμάρρου, με τις έντονες βροχοπτώσεις να επηρεάζουν αρνητικά την κυκλοφορία στο ευρύτερο οδικό δίκτυο των περιοχών Ιδαλίου και Πέρα Χωρίου Νάσου.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή, ενώ προτρέπονται οι οδηγοί να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE