Οδηγοί Προσοχή: Έκλεισαν δρόμοι σε Λευκωσία και Λάρνακα λόγω συσσώρευσης νερού - Δείτε αναλυτικά

Οδηγοί Προσοχή: Έκλεισαν δρόμοι σε Λευκωσία και Λάρνακα λόγω συσσώρευσης νερού - Δείτε αναλυτικά

Κλειστός είναι γύρω στη 1.30 το μεσημέρι, ο παραλιακός δρόμος από Κιβισίλι μέχρι Παναγία Πετούντα στον Μαζωτό, λόγω συσσώρευσης όγκου νερού από τις βροχές που σημειώνονται στην επαρχία Λάρνακας. Οι οδηγοί οχημάτων καλούνται να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τον κύριο δρόμο Κιβισιλίου – Μαζωτού.

Την ίδια ώρα, στην επαρχία Λευκωσίας, στην περιοχή Ιδαλίου, είναι κλειστή η γέφυρα στην οδό Νέας Λήδρας, λόγω υπερχείλισης νερού χειμάρρου, με τις έντονες βροχοπτώσεις να επηρεάζουν αρνητικά την κυκλοφορία στο ευρύτερο οδικό δίκτυο των περιοχών Ιδαλίου και Πέρα Χωρίου Νάσου.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή, ενώ προτρέπονται οι οδηγοί να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.

BEST OF TOTHEMAONLINE