Το Βολτ παρουσίασε τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του

Το Βολτ παρουσίασε τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του

Τους υποψήφιους του για τις Ευρωεκλογές παρουσίασε την Τρίτη, το Βολτ σε διάσκεψη Τύπου στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Στροβόλου.

Πρόκειται για τη Σοφία Βασιλείου, τον Μακάριο Δρουσιώτη, τον Χουλουσί Κιλίμ, τον Νικόλα Κυριάκου και την Ανδρομάχη Σοφοκλέους.

Ο Συμπρόεδρος του Βολτ, Χαρίλαος Βελάρης, ανέφερε ότι η επιλογή των υποψηφίων αντικατοπτρίζει το πνεύμα και το χαρακτήρα του Βολτ, και εκφράζει τις αρχές και αξίες του.

Στη δική της ομιλία, η Συμπρόεδρος και Βουλεύτρια του Βολτ Αλεξάνδρα Ατταλίδου, είπε ότι «τα αποτελέσματα των εκλογών θα καθορίσουν την κατεύθυνση και τις πολιτικές της ΕΕ, σε πιεστικά ζητήματα και προκλήσεις για την επόμενη πενταετία».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE