Το Βολτ παρουσίασε τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του

Το Βολτ παρουσίασε τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του

Τους υποψήφιους του για τις Ευρωεκλογές παρουσίασε την Τρίτη, το Βολτ σε διάσκεψη Τύπου στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Στροβόλου.

Πρόκειται για τη Σοφία Βασιλείου, τον Μακάριο Δρουσιώτη, τον Χουλουσί Κιλίμ, τον Νικόλα Κυριάκου και την Ανδρομάχη Σοφοκλέους.

Ο Συμπρόεδρος του Βολτ, Χαρίλαος Βελάρης, ανέφερε ότι η επιλογή των υποψηφίων αντικατοπτρίζει το πνεύμα και το χαρακτήρα του Βολτ, και εκφράζει τις αρχές και αξίες του.

Στη δική της ομιλία, η Συμπρόεδρος και Βουλεύτρια του Βολτ Αλεξάνδρα Ατταλίδου, είπε ότι «τα αποτελέσματα των εκλογών θα καθορίσουν την κατεύθυνση και τις πολιτικές της ΕΕ, σε πιεστικά ζητήματα και προκλήσεις για την επόμενη πενταετία».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE