Το Βολτ παρουσίασε τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του

Το Βολτ παρουσίασε τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του

Τους υποψήφιους του για τις Ευρωεκλογές παρουσίασε την Τρίτη, το Βολτ σε διάσκεψη Τύπου στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Στροβόλου.

Πρόκειται για τη Σοφία Βασιλείου, τον Μακάριο Δρουσιώτη, τον Χουλουσί Κιλίμ, τον Νικόλα Κυριάκου και την Ανδρομάχη Σοφοκλέους.

Ο Συμπρόεδρος του Βολτ, Χαρίλαος Βελάρης, ανέφερε ότι η επιλογή των υποψηφίων αντικατοπτρίζει το πνεύμα και το χαρακτήρα του Βολτ, και εκφράζει τις αρχές και αξίες του.

Στη δική της ομιλία, η Συμπρόεδρος και Βουλεύτρια του Βολτ Αλεξάνδρα Ατταλίδου, είπε ότι «τα αποτελέσματα των εκλογών θα καθορίσουν την κατεύθυνση και τις πολιτικές της ΕΕ, σε πιεστικά ζητήματα και προκλήσεις για την επόμενη πενταετία».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE