Το Βολτ παρουσίασε τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του

Το Βολτ παρουσίασε τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του

Τους υποψήφιους του για τις Ευρωεκλογές παρουσίασε την Τρίτη, το Βολτ σε διάσκεψη Τύπου στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Στροβόλου.

Πρόκειται για τη Σοφία Βασιλείου, τον Μακάριο Δρουσιώτη, τον Χουλουσί Κιλίμ, τον Νικόλα Κυριάκου και την Ανδρομάχη Σοφοκλέους.

Ο Συμπρόεδρος του Βολτ, Χαρίλαος Βελάρης, ανέφερε ότι η επιλογή των υποψηφίων αντικατοπτρίζει το πνεύμα και το χαρακτήρα του Βολτ, και εκφράζει τις αρχές και αξίες του.

Στη δική της ομιλία, η Συμπρόεδρος και Βουλεύτρια του Βολτ Αλεξάνδρα Ατταλίδου, είπε ότι «τα αποτελέσματα των εκλογών θα καθορίσουν την κατεύθυνση και τις πολιτικές της ΕΕ, σε πιεστικά ζητήματα και προκλήσεις για την επόμενη πενταετία».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.