Πήδηξαν από το παράθυρο - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή της αιματηρής έρευνας στη Λεμεσό

Πήδηξαν από το παράθυρο - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή της αιματηρής έρευνας στη Λεμεσό

Τη ζωή του έχασε νεαρός αλλοδαπός, ο οποίος πήδηξε από τον 5ο όροφο διαμερίσματος πολυκατοικίας, μετά από έφοδο της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, στη Λεμεσό. 

Δεύτερο πρόσωπο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο, στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές πηγές, μετά από πληροφορία για άτομα που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, μέλη της ΥΑΜ μετέβηκαν, γύρω στις 6:20 το πρωί της Τετάρτης, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Με την είσοδο των μελών της ΥΑΜ στο διαμέρισμα και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δυο πρόσωπα φέρεται να επιχείρησαν να διαφύγουν, πηδώντας σε μπαλκόνια γειτονικών διαμερισμάτων, με αποτέλεσμα το ένα να τραυματιστεί θανάσιμα και το άλλο σοβαρά.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε και γίνονται εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE