Γέμισαν με εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία της Αστυνομίας από εντάλματα προστίμου - Τι αφορούσαν

Γέμισαν με εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία της Αστυνομίας από εντάλματα προστίμου - Τι αφορούσαν

Πέραν των 18,700 ενταλμάτων προστίμου εκτελέστηκαν παγκύπρια από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια εκστρατείας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα από μέλη του Ουλαμού Εκτέλεσης Ενταλμάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, εκτελέστηκαν συνολικά 177 εντάλματα προστίμου, από τα οποία εισπράχθηκε χρηματικό ποσό πέραν των €95,400.

Από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα εκτελέστηκαν από την Αστυνομία 18,791 εντάλματα προστίμου, παγκύπρια, από τα οποία εισπράχθηκε το χρηματικό ποσό των €3,293,685.

Τα εντάλματα που εκτελέστηκαν αφορούν διάφορες κατηγορίες οφειλών όπως για τροχαία και ποινικά αδικήματα, οφειλές στις κοινωνικές ασφαλίσεις και τα δημαρχεία, καθώς επίσης διατροφές και ιδιωτικές ποινικές υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE