ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γέμισαν με εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία της Αστυνομίας από εντάλματα προστίμου - Τι αφορούσαν

Γέμισαν με εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία της Αστυνομίας από εντάλματα προστίμου - Τι αφορούσαν

Πέραν των 18,700 ενταλμάτων προστίμου εκτελέστηκαν παγκύπρια από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια εκστρατείας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα από μέλη του Ουλαμού Εκτέλεσης Ενταλμάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, εκτελέστηκαν συνολικά 177 εντάλματα προστίμου, από τα οποία εισπράχθηκε χρηματικό ποσό πέραν των €95,400.

Από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα εκτελέστηκαν από την Αστυνομία 18,791 εντάλματα προστίμου, παγκύπρια, από τα οποία εισπράχθηκε το χρηματικό ποσό των €3,293,685.

Τα εντάλματα που εκτελέστηκαν αφορούν διάφορες κατηγορίες οφειλών όπως για τροχαία και ποινικά αδικήματα, οφειλές στις κοινωνικές ασφαλίσεις και τα δημαρχεία, καθώς επίσης διατροφές και ιδιωτικές ποινικές υποθέσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top