Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Έκλεισε λωρίδα

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Έκλεισε λωρίδα

Κλειστή είναι η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Πάφου-Λεμεσού, στο ύψος της περιοχής Ύψωνα, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, λόγω τροχαίας σύγκρουσης που συνέβη γύρω στις 3.15 το απόγευμα της Τετάρτης, μεταξύ φορτηγού οχήματος και σαλούν αυτοκινήτου.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Η οδηγός του σαλούν οχήματος παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου και μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για να τύχει ιατρικών εξετάσεων, ώστε να διαφανεί εάν έχει υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE