Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Έκλεισε λωρίδα

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Έκλεισε λωρίδα

Κλειστή είναι η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Πάφου-Λεμεσού, στο ύψος της περιοχής Ύψωνα, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, λόγω τροχαίας σύγκρουσης που συνέβη γύρω στις 3.15 το απόγευμα της Τετάρτης, μεταξύ φορτηγού οχήματος και σαλούν αυτοκινήτου.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Η οδηγός του σαλούν οχήματος παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου και μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για να τύχει ιατρικών εξετάσεων, ώστε να διαφανεί εάν έχει υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE