Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα - Κρίσιμα 18χρονος

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα - Κρίσιμα 18χρονος

Γύρω στις 9.30 χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία που αφορούσε οδική σύγκρουση με εμπλεκόμενο μοτοσικλετιστή.

Συγκεκριμένα, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 18χρονος από την επαρχία Λευκωσίας στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στον Λυθροδόντα με κατεύθυνση τον Μαθιάτη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση αφού σύμφωνα με τους ιατρούς φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού Νήσου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE