Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Πρωθυπουργό του Λιβάνου - Συμφώνησαν όπως παραμείνουν σε επαφή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Πρωθυπουργό του Λιβάνου - Συμφώνησαν όπως παραμείνουν σε επαφή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου κ. Νατζίμπ Μικάτι.

Η τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της επίσκεψης του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις 8 Απριλίου, στον Λίβανο- όπου συνοδευόταν από τους Υπουργούς Εξωτερικών και Εσωτερικών και τον Διοικητή ΚΥΠ/Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας - ως προς την πορεία υλοποίησης των όσων συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου και για τις επαφές που έχει σε επίπεδο ΕΕ ως προς τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην κοινή προσπάθεια.

Τέλος, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν όπως παραμείνουν σε επαφή για περαιτέρω συντονισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.