LIKE ONLINE

Τα ζώδια με τα οποία πρέπει να κάνετε σχέση, αν θέλετε μια παθιασμένη ερωτική ζωή

Τα ζώδια με τα οποία πρέπει να κάνετε σχέση, αν θέλετε μια παθιασμένη ερωτική ζωή

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και τις δικές του προτιμήσεις σε όλους τους τομείς της ζωής – αυτό περιλαμβάνει και τον έρωτα. Για παράδειγμα, ο Κριός θέλει πάντα να δοκιμάζει κάτι καινούριο, ενώ οι Δίδυμοι επιθυμούν και την εγκεφαλική διέγερση. Από την άλλη ο Λέοντας αποζητά την επιβεβαίωση και ο Αιγόκερως θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο.

Αλλά αν θέλετε μια εξαιρετικά παθιασμένη σεξουαλική ζωή, υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια που διαθέτουν ακριβώς το σωστό μενταλιτέ γι’ αυτό.

Ταύρος

Οι Ταύροι δεν αρέσκονται απλώς στην πολυτέλεια και την άνεση, ζουν γι’ αυτές. Από το να εφοδιάζουν το μπουντουάρ τους με αρωματικά κεριά και ακριβά έλαια μασάζ μέχρι να αγοράζουν σεντόνια με τον μεγαλύτερο αριθμό κλωστών, οι Ταύροι θέλουν να ικανοποιούν τις αισθήσεις τους ανά πάσα στιγμή, αλλά ειδικά όταν πρόκειται για το κρεβάτι τους.

Αυτό το ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη χαρακτηρίζεται από αισθησιασμό και υπομονή Θέλουν να η ερωτική πράξη να έχει διάκριε και να νιώθουν την ευχαρίστηση και την ομορφιά σε αυτό το αλληλένδετο συναίσθημα με τον σύντροφό τους.

Οι Ταύροι λατρεύουν τα προκαταρκτικά και θα δώσουν άπλετο χρόνο και προσοχή σε κάθε μία από τις αισθήσεις σας για να σας κάνουν να βιώσετε τη στιγμή, από τα φιλιά και τα χάδια μέχρι να σας ψιθυρίσουν γλυκά λόγια. Η οπτική επαφή, οι αγκαλιές και τα χάδια θα ανεβάσουν το πάθος, το δέσιμο και την ερωτική ατμόσφαιρα στα ύψη.

Ζυγός

Ως το άλλο ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, δεν είναι περίεργο γιατί οι ονειροπόλοι Ζυγοί είναι τόσο καλοί στο σεξ. Όπως και ο Ταύρος, διακρίνονται για την ήρεμη και αισθησιακή τους φύση και είναι το ζώδιο της σχέσης, της αγάπης και του ρομαντισμού. Λαχταρούν τη σύνδεση με το άλλο άτομο και είναι ιδιαίτερα στοργικοί απέναντί του.

Ως άνθρωποι που αποζητούν τη δικαιοσύνη βάζουν στην άκρη εγωισμούς και η ισότιμη απόλαυση είναι ο στόχος τους. Τους αρέσει πολύ το φλερτ, αλλά και το να περνούν καλά, έτσι αρέσκονται 100% στα παιχνίδια ρόλων και στο να κάνουν πραγματικότητα όλες τις φαντασιώσεις του συντρόφου τους. Από την αγορά σέξι εσωρούχων μέχρι τη μετατροπή της κρεβατοκάμαράς τους σε μπουντρούμι του σεξ για τη νύχτα, οι Ζυγοί θα δεσμευτούν πλήρως για να κάνουν τη σεξουαλική τους ζωή όσο το δυνατόν πιο παθιασμένη και αμοιβαία ικανοποιητική.

Σκορπιός

Μην ξεγελιέστε από την τάση τους για ιδιωτικότητα – οι Σκορπιοί θέλουν (και έχουν) μια παθιασμένη ερωτική ζωή με τον άνθρωπο που αγαπούν. Με κυβερνήτες τον Άρη και τον Πλούτωνα, οι Σκορπιοί βιώνουν το πάθος όλη την ημέρα, κρατούν τα πράγματα ενδιαφέροντα και ξεπερνούν κάθε ταμπού τους, αναφορικά με τη σεξουαλικότητά τους και όσα τους αρέσουν.

Διαισθητικοί και συναισθηματικοί, ξέρουν τι θέλει ο σύντροφός τους, μερικές φορές ακόμη και πριν από τον σύντροφό τους. Προτιμώντας να είναι υπεύθυνοι, είναι συνήθως εκείνοι που κάνουν την πρώτη κίνηση και σας βοηθούν να ανακαλύψετε όλες τις επιθυμίες σας – αυτό το μυστηριώδες ζώδιο του νερού θα αλλάξει όλα όσα νομίζατε ότι ξέρατε για το σεξ.

Αν και το να δοκιμάσετε μια νέα κίνηση ή το να εκπλήξετε κάποιον με ένα σέξι μήνυμα μπορεί να είναι συναρπαστικό, είναι απαραίτητο να διασφαλίσετε το επίπεδο άνεσης όλων, πριν ξεκινήσετε να λειτουργείτε στο κρεβάτι. Ο έλεγχος με τον σύντροφό σας και η διαφάνεια σχετικά με τις επιθυμίες σας μπορεί να βοηθήσει και τους δύο να ερεθίσετε περισσότερο ο ένας τον άλλον.

 ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top