Πυρκαγιά σε φορτηγό όχημα - Κλείνει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου

Πυρκαγιά σε φορτηγό όχημα - Κλείνει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου

Λόγω πυρκαγιάς σε φορτηγό όχημα, θα κλείσει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Πάφου, από την έξοδο Πισσουρίου, με κατεύθυνση την Πάφο.

Καλούνται οι οδηγοί, οι οποίοι κατευθύνονται προς Πάφο, να χρησιμοποιούν τις εξόδους Κόλπου Πισσουρίου ή Πέτρας του Ρωμιού.

Νεότερη ενημέρωση (16:12): Ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Πάφου, από την έξοδο Πισσουρίου, με κατεύθυνση την Πάφο, ο οποίος ήταν κλειστός για την κυκλοφορία λόγω πυρκαγιάς σε φορτηγό όχημα, έχει τώρα ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος αξιολόγησης S&P Global αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές και διατήρησε την αξιολόγηση στο A-, επισημαίνοντας τη σταθερή μείωση του δημόσιου χρέους, τα διαδοχικά δημοσιονομικά πλεονάσματα και την εκτιμώμενη συνέχιση του ανθεκτικού ρυθμού ανάπτυξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE