Πυρκαγιά σε φορτηγό όχημα - Κλείνει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου

Πυρκαγιά σε φορτηγό όχημα - Κλείνει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου

Λόγω πυρκαγιάς σε φορτηγό όχημα, θα κλείσει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Πάφου, από την έξοδο Πισσουρίου, με κατεύθυνση την Πάφο.

Καλούνται οι οδηγοί, οι οποίοι κατευθύνονται προς Πάφο, να χρησιμοποιούν τις εξόδους Κόλπου Πισσουρίου ή Πέτρας του Ρωμιού.

Νεότερη ενημέρωση (16:12): Ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Πάφου, από την έξοδο Πισσουρίου, με κατεύθυνση την Πάφο, ο οποίος ήταν κλειστός για την κυκλοφορία λόγω πυρκαγιάς σε φορτηγό όχημα, έχει τώρα ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE