Πυρκαγιά σε φορτηγό όχημα - Κλείνει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου

Πυρκαγιά σε φορτηγό όχημα - Κλείνει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου

Λόγω πυρκαγιάς σε φορτηγό όχημα, θα κλείσει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Πάφου, από την έξοδο Πισσουρίου, με κατεύθυνση την Πάφο.

Καλούνται οι οδηγοί, οι οποίοι κατευθύνονται προς Πάφο, να χρησιμοποιούν τις εξόδους Κόλπου Πισσουρίου ή Πέτρας του Ρωμιού.

Νεότερη ενημέρωση (16:12): Ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Πάφου, από την έξοδο Πισσουρίου, με κατεύθυνση την Πάφο, ο οποίος ήταν κλειστός για την κυκλοφορία λόγω πυρκαγιάς σε φορτηγό όχημα, έχει τώρα ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE