Διέμεναν παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Διέμεναν παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Στην σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΥΑΜ) στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που διενεργήθηκε την Πέμπτη, στην Πάφο, για εντοπισμό και σύλληψη παράνομα διαμενόντων αλλοδαπών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 11 Απριλίου το πρωί μέλη της ΥΑΜ διενήργησαν ελέγχους στο κέντρο της Πάφου καθώς και στην περιοχή της Γεροσκήπου.

Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν τρία πρόσωπα για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου.

Καταλήγοντας, ανέφερε πως τροχιοδρομούνται οι διαδικασίες απέλασης τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Σε μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε ποτέ να λάβει παραδέχθηκε ότι προχώρησε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου όσον αφορά την απόσυρση της από το χρίσμα για τις Προεδρικές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE