Διέμεναν παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Διέμεναν παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Στην σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΥΑΜ) στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που διενεργήθηκε την Πέμπτη, στην Πάφο, για εντοπισμό και σύλληψη παράνομα διαμενόντων αλλοδαπών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 11 Απριλίου το πρωί μέλη της ΥΑΜ διενήργησαν ελέγχους στο κέντρο της Πάφου καθώς και στην περιοχή της Γεροσκήπου.

Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν τρία πρόσωπα για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου.

Καταλήγοντας, ανέφερε πως τροχιοδρομούνται οι διαδικασίες απέλασης τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.