Κύπρος και ΗΠΑ θα προβούν σε ενημέρωση στον ΟΗΕ για τον ανθρωπιστικό διάδρομο

Κύπρος και ΗΠΑ θα προβούν σε ενημέρωση στον ΟΗΕ για τον ανθρωπιστικό διάδρομο

Η Κύπρος, δια της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στα Ηνωμένα Εθνη, Μαρία Μιχαήλ, μαζί με τον προσωπάρχη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας στον Λευκό Οίκο, Κέρτις Ριντ, θα προβούν σε ενημέρωση στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, για τον θαλάσσιο ανθρωπιστικό διάδρομο στη Γάζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, την ενημέρωση για τα σχέδια εφαρμογής του ανθρωπιστικού διαδρόμου διοργανώνουν οι ΗΠΑ, σε συντονισμό με την Κυπριακή Μόνιμη Αντιπροσωπεία στα Ηνωμένα Έθνη και αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου, από τις 0830-1000 στον 22ο όροφο στην έδρα του ΟΗΕ.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, στην ενημέρωση έχουν προσκληθεί οι Μόνιμοι Αντιπρόσωποι στον ΟΗΕ από την Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Βραζιλία, Καναδά, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Αιγύπτου, Ευρωπαϊκή Ένωση, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργου, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Κατάρ, Κορέα, Ρουμανία, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος στο τιμόνι της Ευρώπης: Μια ημέρα συμβολισμού, ευθύνης και πολιτικών προσδοκιών

Η Κύπρος στο τιμόνι της Ευρώπης: Μια ημέρα συμβολισμού, ευθύνης και πολιτικών προσδοκιών

Η σημερινή ημέρα καταγράφεται ως ορόσημο για την Κυπριακή Δημοκρατία. Για δεύτερη φορά από την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2004, η Κύπρος αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, σε μια συγκυρία ιδιαίτερα απαιτητική για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα αλλά και για τη διεθνή πολιτική σκηνή.

BEST OF TOTHEMAONLINE