Διαμαρτυρήθηκαν για τον θάνατο του νεαρού αλλοδαπού στη Λεμεσό - «Συγνώμη Anisur» - Δείτε φωτογραφίες

Διαμαρτυρήθηκαν για τον θάνατο του νεαρού αλλοδαπού στη Λεμεσό - «Συγνώμη Anisur» - Δείτε φωτογραφίες

Με συνθήματα και πλακάτ πολίτες διαμαρτυρήθηκαν κατά της Αστυνομίας για το τραγικό θάνατο του 24χρονου από τη Μπαγκλαντές , ο οποίος πήδηξε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη Λεμεσό προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο αστυνομικών της Υπηρεσίας Αλλοδαπών, οι οποίοι μπήκαν στο διαμέρισμα όπου διέμενε μετά από πληροφορίες ότι εκεί υπήρχαν παράνομοι αλλοδαποί.

Οι διαμαρτυρόμενοι αρχικά μαζεύτηκαν στην περιοχή της εκκλησίας της Αγίας Νάπας, πλησίον της πολυκατοικίας όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό. Στη συνέχεια πορεύτηκαν προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

Οι διαμαρτυρόμενοι παρέμειναν λίγη ώρα έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας λήφθηκαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία.

Οι διαμαρτυρόμενοι συνοδεύονταν από αστυνομικούς ενώ στην περιοχή βρισκόταν και το ααντιοχλαγωγικό Αίαντας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Ξημέρωσε η 9η ημέρα πολέμου ενώ σειρήνες αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν και σήμερα το πρωί στο βόρειο και το νότιο Ισραήλ προειδοποιώντας για εισερχόμενους πυραύλους από το Ιράν. Οι αντιμαχόμενες πλευρές κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE