Διαμαρτυρήθηκαν για τον θάνατο του νεαρού αλλοδαπού στη Λεμεσό - «Συγνώμη Anisur» - Δείτε φωτογραφίες

Διαμαρτυρήθηκαν για τον θάνατο του νεαρού αλλοδαπού στη Λεμεσό - «Συγνώμη Anisur» - Δείτε φωτογραφίες

Με συνθήματα και πλακάτ πολίτες διαμαρτυρήθηκαν κατά της Αστυνομίας για το τραγικό θάνατο του 24χρονου από τη Μπαγκλαντές , ο οποίος πήδηξε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη Λεμεσό προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο αστυνομικών της Υπηρεσίας Αλλοδαπών, οι οποίοι μπήκαν στο διαμέρισμα όπου διέμενε μετά από πληροφορίες ότι εκεί υπήρχαν παράνομοι αλλοδαποί.

Οι διαμαρτυρόμενοι αρχικά μαζεύτηκαν στην περιοχή της εκκλησίας της Αγίας Νάπας, πλησίον της πολυκατοικίας όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό. Στη συνέχεια πορεύτηκαν προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

Οι διαμαρτυρόμενοι παρέμειναν λίγη ώρα έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας λήφθηκαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία.

Οι διαμαρτυρόμενοι συνοδεύονταν από αστυνομικούς ενώ στην περιοχή βρισκόταν και το ααντιοχλαγωγικό Αίαντας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

Στον απόηχο της καταδίκης της Κυπριακής Δημοκρατίας από το ΕΔΑΔ για την αποτυχία της διερεύνησης υπόθεσης βιασμού 28χρονης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης παραχώρησε Διάσκεψη Τύπου, δίνοντας τη δική του απάντηση στις έντονες επικρίσεις και στα αιτήματα για παραίτησή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE