Διαμαρτυρήθηκαν για τον θάνατο του νεαρού αλλοδαπού στη Λεμεσό - «Συγνώμη Anisur» - Δείτε φωτογραφίες

Διαμαρτυρήθηκαν για τον θάνατο του νεαρού αλλοδαπού στη Λεμεσό - «Συγνώμη Anisur» - Δείτε φωτογραφίες

Με συνθήματα και πλακάτ πολίτες διαμαρτυρήθηκαν κατά της Αστυνομίας για το τραγικό θάνατο του 24χρονου από τη Μπαγκλαντές , ο οποίος πήδηξε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη Λεμεσό προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο αστυνομικών της Υπηρεσίας Αλλοδαπών, οι οποίοι μπήκαν στο διαμέρισμα όπου διέμενε μετά από πληροφορίες ότι εκεί υπήρχαν παράνομοι αλλοδαποί.

Οι διαμαρτυρόμενοι αρχικά μαζεύτηκαν στην περιοχή της εκκλησίας της Αγίας Νάπας, πλησίον της πολυκατοικίας όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό. Στη συνέχεια πορεύτηκαν προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

Οι διαμαρτυρόμενοι παρέμειναν λίγη ώρα έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας λήφθηκαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία.

Οι διαμαρτυρόμενοι συνοδεύονταν από αστυνομικούς ενώ στην περιοχή βρισκόταν και το ααντιοχλαγωγικό Αίαντας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE