Επίθεση Ιράν σε Ισραήλ - Σειρήνες πολέμου ηχούν στη χώρα

Επίθεση Ιράν σε Ισραήλ - Σειρήνες πολέμου ηχούν στη χώρα

Το σύνολο –ή σχεδόν το σύνολό τους- των drones-καμικάζι που εκτόξευσε νωρίτερα το Ιράν καταρρίφθηκε, ανακοίνωσε Ισραηλινός αξιωματούχος στο Στρατιωτικό Ραδιόφωνο του Ισραήλ τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όπως ανέφερε ο αξιωματούχος, περισσότερα από 100 ιρανικά drones έχουν ήδη αναχαιτιστεί εκτός του ισραηλινού εναέριου χώρου «σε σύνολο εκατοντάδων που εκτοξεύθηκαν προς τη χώρα.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι τα drones καταρρίφθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία.

Να σημειωθεί ότι το βράδυ του Σαββάτου (13/4), δεκάδες πολεμικά drone του Ιράν απογειώθηκαν με προορισμό το Ισραήλ.

Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ 

Την ίδια ώρα τα ισραηλινά ΜΜΕ μεταδίδουν πληροφορίες για εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ, κάνοντας λόγο για αναχαιτίσεις.Μ

εαδίδουν επίσης ότι σειρήνες αεροπορικού βομβαρδισμού και ισχυρές εκρήξεις ακούγονται στην Ιερουσαλήμ. Σειρήνες ηχούν αυτή την ώρα και σε πολλές πόλεις του βορείου Ισραήλ, μεταξύ των οποίων Beersheba, Dimona, Nevatim και άλλες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE