Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική: Ξέσπασε πυρκαγιά στη Λεμεσό - Προσπάθειες να οριοθετηθεί

Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική: Ξέσπασε πυρκαγιά στη Λεμεσό - Προσπάθειες να οριοθετηθεί

Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση μετάξυ των Κοινοτήτων Δωράς - Γεροβάσας Επαρχίας Λεμεσού ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής (14/4).

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά κατάεκαυσε συνολική έκταση περίπου πέντε δεκάρια. Ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς υπαίθρου Λεμεσού, Πάχνας και Κυβίδων.

Σημειώνεται ότι ενισχύνται οι δυνάμεις και με ακόμα ένα πυροσβεστικό όχημα από Τμήμα Δασών.

Η πυρκαγιά ελέγχεται και οριοθετείται ενώ τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE