Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική: Ξέσπασε πυρκαγιά στη Λεμεσό - Προσπάθειες να οριοθετηθεί

Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική: Ξέσπασε πυρκαγιά στη Λεμεσό - Προσπάθειες να οριοθετηθεί

Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση μετάξυ των Κοινοτήτων Δωράς - Γεροβάσας Επαρχίας Λεμεσού ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής (14/4).

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά κατάεκαυσε συνολική έκταση περίπου πέντε δεκάρια. Ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς υπαίθρου Λεμεσού, Πάχνας και Κυβίδων.

Σημειώνεται ότι ενισχύνται οι δυνάμεις και με ακόμα ένα πυροσβεστικό όχημα από Τμήμα Δασών.

Η πυρκαγιά ελέγχεται και οριοθετείται ενώ τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE