Η στιγμή που μια 39χρονη Ρωσίδα αισθητικός πέφτει από ύψος 50 μέτρων ενώ έβγαζε φωτογραφία - Δείτε βίντεο

Η στιγμή που μια 39χρονη Ρωσίδα αισθητικός πέφτει από ύψος 50 μέτρων ενώ έβγαζε φωτογραφία - Δείτε βίντεο

Τη στιγμή που η 39χρονη Ρωσιδα αισθητικός Ινέσα Πολένκο έπεσε στο κενό από ύψος 50 μέτρων, ενώ προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφία από την κορυφή ενός βράχου, κατέγραψε βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή Γκάκρι στην Αμπχαζία, στα εδάφη της Γεωργίας.

Στο βίντεο διακρίνεται η άτυχη γυναίκα να προσπαθεί να βγάλει φωτογραφία έναν άντρα, με φόντο τη Μαύρη Θάλασσα, όταν ξαφνικά χάνει την ισορροπία της από την πλατφόρμα στην οποία βρισκόταν.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με την Daily Mail η 39χρονη άφησε την τελευταία της πνοη στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη.

Η Πολένκο έκανε συχνές αναρτήσεις στα social media από τα ταξίδια της άνα τον κόσμο με πιο πρόσφατα αυτά στο Ντουμπάι, την Αίγυπτο και την Κριμαία.

Η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της 39χρονης αισθητικού, η οποία είχε αρκετούς πελάτες τόσο στη Μόσχα όσο και στο ρωσικό θέρετρο, Σότσι, όπου ζούσε, είναι σε εξέλιξη.

Δείτε αναρτήσεις της 39χρονης στο Instagram:

 
 




 

 

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE