Τρίτη σύλληψη για τον εμπρησμό οχήματος στην Τσάδα - Χειροπέδες σε 23χρονο

Τρίτη σύλληψη για τον εμπρησμό οχήματος στην Τσάδα - Χειροπέδες σε 23χρονο

Σε τρίτη σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού δύο αυτοκινήτων ιδιοκτησίας ζεύγους στην Τσάδα.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, για την υπόθεση συνελήφθη και 23χρονος, ενώ είχε προχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες και στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων ηλικίας 26 και 23 ετών.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 28 Μαρτίου το βράδυ σε δύο οχήματα ιδιοκτησίας ζεύγους, που ήταν σταθμευμένα έξω από την κατοικία του.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν τη φωτιά προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους. Από τη φωτιά καταστράφηκαν ολοσχερώς και τα δύο οχήματα.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε την Κυριακή στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου και εκδόθηκε εναντίον του διάταγμα κράτησης οκτώ ημέρων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE