Τρίτη σύλληψη για τον εμπρησμό οχήματος στην Τσάδα - Χειροπέδες σε 23χρονο

Τρίτη σύλληψη για τον εμπρησμό οχήματος στην Τσάδα - Χειροπέδες σε 23χρονο

Σε τρίτη σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού δύο αυτοκινήτων ιδιοκτησίας ζεύγους στην Τσάδα.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, για την υπόθεση συνελήφθη και 23χρονος, ενώ είχε προχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες και στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων ηλικίας 26 και 23 ετών.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 28 Μαρτίου το βράδυ σε δύο οχήματα ιδιοκτησίας ζεύγους, που ήταν σταθμευμένα έξω από την κατοικία του.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν τη φωτιά προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους. Από τη φωτιά καταστράφηκαν ολοσχερώς και τα δύο οχήματα.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε την Κυριακή στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου και εκδόθηκε εναντίον του διάταγμα κράτησης οκτώ ημέρων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» ο ΠτΔ για συνάντηση με Μητσοτάκη - Μακρόν

LIVE: Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» ο ΠτΔ για συνάντηση με Μητσοτάκη - Μακρόν

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιούν σήμερα ο Πρόεδρος της Γαλλίας και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE