Τρίτη σύλληψη για τον εμπρησμό οχήματος στην Τσάδα - Χειροπέδες σε 23χρονο

Τρίτη σύλληψη για τον εμπρησμό οχήματος στην Τσάδα - Χειροπέδες σε 23χρονο

Σε τρίτη σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού δύο αυτοκινήτων ιδιοκτησίας ζεύγους στην Τσάδα.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, για την υπόθεση συνελήφθη και 23χρονος, ενώ είχε προχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες και στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων ηλικίας 26 και 23 ετών.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 28 Μαρτίου το βράδυ σε δύο οχήματα ιδιοκτησίας ζεύγους, που ήταν σταθμευμένα έξω από την κατοικία του.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν τη φωτιά προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους. Από τη φωτιά καταστράφηκαν ολοσχερώς και τα δύο οχήματα.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε την Κυριακή στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου και εκδόθηκε εναντίον του διάταγμα κράτησης οκτώ ημέρων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE