Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστό έγγραφο και κατέληξε στο κελί 33χρονος

Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστό έγγραφο και κατέληξε στο κελί 33χρονος

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 33χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου ,Μιχάλη Νικολάου, στις 13 Απριλίου γύρω στις 14:15 στον τομέα αναχωρήσεων του αερολιμένα Πάφου παρουσιάστηκε άντρας αφρικανικής καταγωγής παρουσιάζοντας ισπανική ταυτότητα, που διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστό έγγραφο με ψευδή στοιχεία.

Ανακρινόμενος ο 33χρονος ανέφερε ότι κατάγεται από το Κογκό και είναι αιτητής πολιτικού ασύλου. Συνελήφθη για τα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας, της πλαστογραφίας και της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE