Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστό έγγραφο και κατέληξε στο κελί 33χρονος

Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστό έγγραφο και κατέληξε στο κελί 33χρονος

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 33χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου ,Μιχάλη Νικολάου, στις 13 Απριλίου γύρω στις 14:15 στον τομέα αναχωρήσεων του αερολιμένα Πάφου παρουσιάστηκε άντρας αφρικανικής καταγωγής παρουσιάζοντας ισπανική ταυτότητα, που διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστό έγγραφο με ψευδή στοιχεία.

Ανακρινόμενος ο 33χρονος ανέφερε ότι κατάγεται από το Κογκό και είναι αιτητής πολιτικού ασύλου. Συνελήφθη για τα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας, της πλαστογραφίας και της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE