Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστό έγγραφο και κατέληξε στο κελί 33χρονος

Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστό έγγραφο και κατέληξε στο κελί 33χρονος

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 33χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου ,Μιχάλη Νικολάου, στις 13 Απριλίου γύρω στις 14:15 στον τομέα αναχωρήσεων του αερολιμένα Πάφου παρουσιάστηκε άντρας αφρικανικής καταγωγής παρουσιάζοντας ισπανική ταυτότητα, που διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστό έγγραφο με ψευδή στοιχεία.

Ανακρινόμενος ο 33χρονος ανέφερε ότι κατάγεται από το Κογκό και είναι αιτητής πολιτικού ασύλου. Συνελήφθη για τα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας, της πλαστογραφίας και της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE