ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση στο Ισραήλ: Αποκαταστάθηκαν οι πτήσεις από και προς Κύπρο – Όλες οι πληροφορίες

Επίθεση στο Ισραήλ: Αποκαταστάθηκαν οι πτήσεις από και προς Κύπρο – Όλες οι πληροφορίες

Αποκαταστάθηκαν οι πτήσεις από και προς Κύπρο από Ισραήλ, Λίβανο και Ιορδανία οι οποίες είχαν ανασταλεί προσωρινά μετά από την επίθεση του Ιράν προς το Ισραήλ το βράδυ του Σαββάτου (13/04), οι πιο πάνω χώρες είχαν κλείσει τους εναέριους χώρους τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα Hermes Airports στο ThemaOnline, η αεροπορική σύνδεση της Κύπρου με την Ιορδανία και το Λίβανο έχει αποκατασταθεί, μετά το άνοιγμα του εναέριου χώρου τους, που είχε κλείσει προσωρινά το βράδυ του Σαββάτου. Αυτό σημαίνει ότι, οι πτήσεις από και προς Αμμάν και Βηρυτό με το αεροδρόμιο Λάρνακας, διεξάγονται κανονικά.

Ταυτόχρονα, οι τρεις ισραηλινές αεροπορικές εταιρείες, El-Al, Arkia και IsrAir, που πραγματοποιούν πτήσεις από προς το Τελ Αβίβ, συνεχίζουν κανονικά το πτητικό τους πρόγραμμα με τη Λάρνακα.

Παράλληλα, οι υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν πτήσεις προς το Τελ Αβίβ από την Κύπρο, έχουν ακυρώσει για σήμερα τις πτήσεις τους, ωστόσο καθημερινά και αναλόγως των εξελίξεων, αναπροσαρμόζουν το πρόγραμμα τους.

Σημειώνεται ότι, η Cyprus Airways ανέστειλε όλες τις πτήσεις που είναι προγραμματισμένες να αναχωρήσουν προς και από τη Βηρυτό, από σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου λόγω της τρέχουσας κατάστασης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top